ΤΟΠΙΚΑ

Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση προς τιμή του Γιάννη Μολοχίδη

ρίγη-συγκίνησης-στην-εκδήλωση-προς-τι-507373

Τη μνήμη του Γιάννη Μολοχίδη, του γνωστού αυτοδιοικητικού στελέχους της Νέας Ιωνίας, που χάθηκε πρόωρα το 2017 στα 60 του χρόνια, τίμησε ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας σε ανοιχτή εκδήλωση στο Μεταξουργείο.

Στη τιμητική εκδήλωση παραβρέθηκαν η οικογένειά του, καθώς επίσης φίλοι και σύντροφοι του αλλά και άνθρωποι από διάφορους πολιτικούς χώρους που συμπορεύτηκαν στην αυτοδιοικητική του διαδρομή.

Για τη ζωή και τη δράση του Γιάννη Μολοχίδη μίλησαν στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας, συνεργάτες του που συμπορεύτηκαν αυτοδιοικητικά καθώς και πολίτες που τον γνώριζαν για τους αγώνες που έδωσε με αυταπάρνηση,δυναμισμό, ηθική και αξίεςγια το καλό της πόλης.

Συγκλονιστικός ήταν ο γιός του Βασίλης, ο οποίος μιλώντας για τον πατέρα του με λυγμούς αναφέρθηκε στο ήθος και στις αρχές με τις οποίες ο Γιάννης Μολοχίδης μεγάλωσε τα παιδιά του.

Επίσης κατά διαστήματα ο εξαίρετος καλλιτέχνης ποντιακής καταγωγής Γιώργος Παυλίδης συνόδευσε την εκδήλωση με ποντιακή μουσική και τραγούδια.

Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας με αφορμή την εκδήλωση σημειώνει ότι «μαζί με την κοινωνία, τιμά τον Γιάννη Μολοχίδη και έχοντας ως παράδειγμα τη ζωή και τους αγώνες του, θα συνεχίζει να αγωνίζεται για κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, δημοκρατία και για το αυτοδιοικητικό του όραμα για μια ανθρώπινη πόλη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου