ΤΟΠΙΚΑ

Η νέα διοίκηση στον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών

η-νέα-διοίκηση-στον-σύνδεσμο-ιεροψαλτ-508917

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών της Μητρόπολης Δημητριάδος «Οσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης», που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 16ης Ιουνίου, επισκέφθηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνάτιο, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου υπέβαλαν τα σέβη τους στον Σεβασμιώτατο και ζήτησαν την ευχή του, προκειμένου να αρχίσουν το έργο τους, που αφορά στην περίοδο 2021-2023. Από την πλευρά του, ο κ. Ιγνάτιος συνεχάρη τα μέλη για την εκλογή τους, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και επανάλαβε την πεποίθησή του για την άριστη συνεργασία του ιεροψαλτικού κόσμου της τοπικής Εκκλησίας στα ζητήματα που αφορούν στη διευθέτηση της Θείας Λατρείας και στην προαγωγή του ιεροψαλτικού έργου. Συζητήθηκαν, επίσης, ιδέες για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο εγγύς μέλλον, εφόσον οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών αποτελείται από τους: Δημήτριο Χατζηγεωργίου, πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, θεολόγο και καθηγητή βυζαντινής μουσικής (πρόεδρο), Κωνσταντίνο Τόπα, ιεροψάλτη (α’ αντιπρόεδρο, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων), Απόστολο Μόναχο, ιεροψάλτη, θεολόγο, (β’ αντιπρόεδρο), Ελένη ΝτόβαΧατζή (γενική γραμματέα), Αλκιβιάδη Μιχάλη, πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Βόλου και καθηγητή βυζαντινής μουσικής (ταμία), Βασιλική Χαρτοφίλη, κοσμήτορα (υπεύθυνη περιφέρειας Αλμυρού) και Γεώργιο Παρλιάρο, πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Βόλου, θεολόγο (μέλος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου