ΤΟΠΙΚΑ

Στροφή 180ο για το εμβόλιο από τους εργαζομένους στο Γηροκομείο

στροφή-180ο-για-το-εμβόλιο-από-τους-εργα-510565

Μετά τον θάνατο της 96χρονης τροφίμου, σπεύδουν να δηλώσουν μαζικά συμμετοχή για να εμβολιαστούν – Eρχεται κινητή μονάδα εμβολιασμού.

Ανέκρουσαν πρύμναν οι εργαζόμενοι στο Γηροκομείο Βόλου, που δεν επιθυμούσαν να εμβολιαστούν, παρά το γεγονός ότι συνάδελφοί τους που ήταν ανεμβολίαστοι φέρεται να διέσπειραν τον ιό σε ηλικιωμένους τροφίμους του ιδρύματος.

Ο θάνατος από κορονοϊό 96χρονης ηλικιωμένης, που φιλοξενούταν στο Γηροκομείο, αντιμετώπιζε όμως και άλλα υποκείμενα νοσήματα, φαίνεται ότι «θορύβησε» το προσωπικό. Τις δύο τελευταίες μέρες μάλιστα 17 εργαζόμενοι έσπευσαν να δηλώσουν στη διοίκηση την επιθυμία τους να εμβολιαστούν.

Εκτιμάται πως θα ακολουθήσουν και άλλοι μέχρι τις 15 Αυγούστου, που εκπνέει η προθεσμία, με βάση τα όσα προβλέπει το πλαίσιο των υποχρεωτικών εμβολιασμών στις δομές που αποφάσισε η κυβέρνηση.

Από τους 55 συνολικά εργαζόμενους στο Γηροκομείο Βόλου έχουν μέχρι στιγμής εμβολιαστεί 20. Για τους υπόλοιπους 17, που εξέφρασαν την επιθυμία να «τσιμπηθούν» τώρα, η διοίκηση ενημέρωσε την 5η ΥΠΕ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και αναμένει απάντηση πότε μπορεί να μεταβεί στο ίδρυμα η κινητή μονάδα εμβολιασμού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου