ΤΟΠΙΚΑ

Τι έδειξαν τα σημερινά rapid test στη Μαγνησία

τι-έδειξαν-τα-σημερινά-rapid-test-στη-μαγνησ-510586

Την εκτίμηση των ειδικών ότι η νέα έξαρση του κορονοϊού και η μεγάλη εξάπλωση των μεταλλάξεων «χτυπά» κυρίως νεαρές ηλικίες επιβεβαίωσαν με τον πλέον περίτρανο τρόπο τα αποτελέσματα των σημερινών μαζικών δειγματοληψιών στη Μαγνησία.

Τόσο στα νησιά των Σποράδων όσο και στον Βόλο οι ηλικίες των «θετικών» που εντοπίστηκαν στα χθεσινά rapid test, κυμαίνονται από 14 έως 26 χρόνων.

Ειδικότερα, στο λιμάνι της Σκιάθου σε συνολικό αριθμό 95 δειγμάτων καταγράφηκε ένα θετικό κρούσμα Covid-19, το οποίο αφορά σε γυναίκα 26 χρόνων.

Στις μαζικές δειγματοληψίες που έγιναν έξω από την ΤΟΜΥ Ιωλκού, στον Άνω Βόλο, σε συνολικό αριθμό 67 δειγμάτων καταγράφηκε ένα θετικό κρούσμα Covid-19, το οποίο αφορά σε έφηβο 14 χρόνων.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου αντίστοιχα σε συνολικό αριθμό 126 δειγμάτων καταγράφηκαν τρία θετικά κρούσματα Covid-19, τα οποία αφορούν σε τρείς γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 24 έτη.

Επίσης, στα rapid test που έγιναν μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, σε συνολικό αριθμό 225 δειγμάτων καταγράφηκαν τρία θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε δύο άντρες και μία γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 60 έτη.

Τέλος, στις δειγματοληψίες που έγιναν στο ΚΑΠΗ Αγίου Βασιλείου του δήμου Βόλου, σε συνολικό αριθμό 184 δειγμάτων καταγράφηκαν πέντε θετικά κρούσματα Covid-19, τα οποία αφορούν σε τρείς άντρες και δύο γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 34 έτη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου