Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στις Β. Σποράδες

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-20, 14:19:59
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στις Β. Σποράδες

Σε συνέχεια του Έκτακτου Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη το οποίο επικαιροποιήθηκε και σήμερα Τρίτη 20-07-2021, με σκοπό την ενημέρωση και τον σχεδιασμό του επιχειρησιακού πλάνου ετοιμότητας των φορέων λόγω του Χάρτη Πρόβλεψης κινδύνου Πυρκαγιάς που ισχύει για την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 με Δείκτη Κατηγορίας Κινδύνου 4 (Πολύ Υψηλό) για τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα γίνει ανάρτηση της απόφασης για προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δάση και περιοχές ειδικής προστασίας των νησιών των Β. Σποράδων της ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων για αύριο Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 και θα πρέπει να γίνει αντίστοιχα και από τους Δήμους (βάση νέας εγκυκλίου της ΓΓΠΠ).

Η Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων μπορεί μέσω των Υπηρεσιών της αλλά και μέσω του μητρώου ιδιωτών μηχανημάτων έργου όλο το εικοσιτετράωρο να συνεισφέρει οποιαδήποτε στιγμή κριθεί αναγκαίο, κατόπιν επικοινωνίας με τους αρμόδιους φορείς».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=