ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή συνταγματάρχης ε.α.

εφυγε-από-τη-ζωή-συνταγματάρχης-ε-α-513317

Εφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 73 ετών ο συνταγματάρχης εν αποστρατεία Αγγελος Κοντοζήσης. Ο άτυχος άνδρας υπέστη την περασμένη Παρασκευή έμφραγμα ενώ βρισκόταν σπίτι του με την οικογένειά του.

Αμεσα ειδοποιήθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος. Δυστυχώς, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ο Αγγελος Κοντοζήσης αποστρατεύτηκε πριν από 21 χρόνια. Οταν υπηρετούσε την πατρίδα, είχε φθάσει στον βαθμό του ταγματάρχη. Με την αποστρατεία του του απονεμήθηκε τιμητικά ο βαθμός του συνταγματάρχη. Τελευταία μονάδα που υπηρέτησε ήταν η Α’ Στρατιά Λάρισας.

Καταγόταν από τον Βόλο και λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας ταξίδευε σε πολλές πόλεις. Ηταν πολύ γνωστός και αγαπητός, όμως ο ίδιος διατηρούσε πάντοτε χαμηλό προφίλ και ήταν διακριτικός.

Σε όλη του τη ζωή ήταν αφοσιωμένος στην οικογένειά του που λάτρευε. Από τον γάμο του απέκτησε τέσσερα παιδιά ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και μία εγγονή.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου στις 10:30 από τον ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου