ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοκτονία ο πνιγμός του 83χρονου στη Νέα Αγχίαλο

αυτοκτονία-ο-πνιγμός-του-83χρονου-στη-νέ-513353

Συγκλονιστικό το ιδιόχειρο σημείωμα του 83χρονου, που εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρός στο Αλωνάκι – Νέα τροπή στις έρευνες από το Λιμεναρχείο

Δραματική τροπή πήραν οι έρευνες για τον 83χρονο από τη Νέα Αγχίαλο, η σορός του οποίου εντοπίστηκε προχθές στις 02:30 να επιπλέει στην παραλία Αλωνάκι. Στο σπίτι του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε ιδιόχειρο σημείωμα, με το οποίο αποχαιρέτησε την οικογένειά του.

Σύμφωνα μας πληροφορίες, μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν, ο θάνατος του ηλικιωμένου αποδίδεται σε αυτοκτονία. Εξάλλου, με το ιδιόχειρο σημείωμα ο ηλικιωμένος ευχαριστούσε τα αδέλφια του για όλα όσα έκαναν για εκείνον και τους αποχαιρέτησε.

«Σας κούρασα αρκετά και σας αποχαιρετώ», ήταν χαρακτηριστικά μερικά από όσα αναγραφόταν στο ιδιόχειρο σημείωμα. Το γεγονός έχει σοκάρει την οικογένειά του και την ευρύτερη περιοχή όπου ο 83χρονος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός.

Ο ηλικιωμένος ζούσε μόνος και ταλαιπωρούταν εδώ και χρόνια από πολλά προβλήματα υγείας. Χρειαζόταν βοήθεια για να αντεπεξέρχεται στην καθημερινότητά του και τα αδέρφια του ήταν αυτά που ήταν δίπλα του σε κάθε στιγμή.

Ομως, φαίνεται ότι εκείνος απελπίστηκε, κουράστηκε και απογοητεύτηκε. Δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση και αισθανόταν ότι γινόταν βάρος.

Οι συγγενείς του, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνώρισαν στο ιδιόχειρο σημείωμα τον γραφικό του χαρακτήρα.

Οι έρευνες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου συνεχίζονται προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια θανάτου του ηλικιωμένου, αν δηλαδή αυτοκτόνησε διά πνιγμού ή προηγήθηκε κάποια άλλη ενέργεια.

Από την αρχή όταν εντοπίστηκε νεκρός ο 83χρονος προξενούσε εντύπωση το γεγονός ότι ήταν στη θάλασσα χωρίς μαγιό αλλά με τις πιτζάμες του και τα παπούτσια.

Η σορός του βρισκόταν έξω στη θάλασσα κοντά στην ακτή και παρασερνόταν από τα κύματα. Δεν έφερε κακώσεις ή τραύματα.

Με τη συνδρομή διασωστών και λιμενικών ανασύρθηκε από το νερό και ο γιατρός του ΕΚΑΒ διαπίστωσε ότι ο 83χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Αμέσως το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ μετέφερε το άτυχο ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου γιατροί διαπίστωσαν τυπικά τον θάνατό του.

Στο πλαίσιο των ερευνών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου έχει διαταχθεί να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. Η ιατροδικαστική εξέταση, που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου, αναμένεται να γίνει σήμερα ή αύριο από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Επισημαίνεται ότι το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου