ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου σε δημόσιες γεωτεχνικές υπηρεσίες

επίσκεψη-κ-παπανάτσιου-σε-δημόσιες-γε-514538

Επίσκεψη πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή η Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου σε ενδιαφέροντος.

Η Βουλευτής επισκέφθηκε τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ Μαγνησίας όπου ενημερώθηκε από την διευθύντρια κα Μ. Γαρέφη για την εξέλιξη των ελέγχων και των πληρωμών πραγματοποιεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ και τα θέματα που απασχολούν την υπηρεσία τους.

Στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Μαγνησίας η κ. Παπανάτσιου συναντήθηκε με το Διευθυντή κ. Λ. Τσινταράκη ο οποίος την ενημέρωσε για τα πολλαπλά αντικείμενα της υπηρεσίας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι κατά την εκτέλεση της εργασίας τους, ενώ συζητήθηκαν και προτάσεις για τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Στη συνέχεια η κ. Παπανάτσιου επισκέφθηκε το Δασαρχείο Βόλου όπου συναντήθηκε με τη Δασάρχη κα. Ε. Δημητρακοπούλου και τη Δ/νση Δασών όπου συναντήθηκε με τον Δ/ντη κ. Π. Πινακά με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τους δασικούς χάρτες και για τις λύσεις που έχουν δρομολογηθεί ή προτείνονται από την υπηρεσία για την αντιμετώπισή τους.

Σε όλες τις υπηρεσίες που επισκέφθηκε η Βουλευτής, όπως επεσήμανε, είναι εμφανές το σημαντικό πρόβλημα της υποστελέχωσής τους, που οδηγεί σε δυσκολία εξυπηρέτησης των πολιτών και καθυστέρηση διεκπεραίωσης των εργασιών και των υποχρεώσεων.

Η Βουλευτής ευχαρίστησε τους Διευθυντές των υπηρεσιών και τους υπαλλήλους για τις πολύ κατατοπιστικές και εποικοδομητικές συζητήσεις που είχαν και δήλωσε ότι ο δημόσιος τομέας έχει σοβαρά πληγεί από την οικονομική κρίση και τη μείωση των προσλήψεων σε αυτόν κάτι που πρέπει άμεσα να το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, ενώ είναι απαραίτητο να δρομολογηθούν και νέες διαδικασίες με τη βοήθεια της τεχνολογίας ώστε να μειωθεί η γραφειοκρατία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου