ΤΟΠΙΚΑ

Ο Π. Καϊμακάμης προαναγγέλλει την παραίτησή του Κρίσιμη για την ΠΑΕ η Γενική Συνέλευση της Τέταρτης

ο-π-καϊμακάμης-προαναγγέλλει-την-παρα-851206

Οι επόμενες ώρες για τη Νίκη θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς με δήλωσή του χτες ο Πέτρος Καϊμακάμης προανήγγειλε την παραίτησή του. Στην επιστολή του αναλυτικότερα τονίζει:
«Παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα συμβαίνουν στην ΝΙΚΗ το τελευταίο διάστημα.
Αvτιλαμβάνoμαι και συμμετέχω και γω στην πικρία που νιώθουν οι φίλαθλοι και οι οπαδοί της ομάδας και θεωρώ δικαιολογημένη την αγωνία τους για το μέλλον της ομάδας.
Όμως περίμενα αυτές οι αντιδράσεις να εκδηλώvοvταν όταv η ομάδα αδικείτο από την ηγετική ομάδα που διοικεί το ποδόσφαιρο, όταν οι απαράδεκτες διαιτησίες της αφαιρούσαν τους βαθμούς που δικαιούταν να πάρει στο γήπεδο, όταν η αγωνιστική συμπεριφορά αρκετών ποδοσφαιριστών ήταν απαράδεκτη χωρίς ουσιαστική δικαιολογία και όταν άτομα που λόγω του θεσμικού και κοινωνικού τους ρόλου θα έπρεπε να βρίσκονται κοντά στην ομάδα δεν προσέφεραν καμία βοήθεια. Τότε θα είχε νόημα η έκφραση της δυσαρέσκειάς τους, γιατί πιθανόν θα απέτρεπε την ολοκλήρωση του οργανωμένου σχεδίου σε βάρος της ομάδας.
Τώρα χρειάζεται ψυχραιμία, ενότητα και κοινή αντιμετώπιση της κρίσης. Λάθη έχουμε κάνει όλοι. Όμως θα πρέπει να τα διορθώσουμε.
Θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να βρεθούν κοντά στην ομάδα. Δικαίωμα όλων είναι να εκφράσουν τις απόψεις τους, τις δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες διαμαρτυρίες τους αλλά και να ασκήσουν την κριτική τους έστω και αν την αγωνιστική χρονιά που πέρασε δεν πήγαν στο γήπεδο και
δεν αγόρασαν ούτε ένα εισιτήριο.
Πιστεύω όμως ότι τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και όλοι θα
κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανέβει η ομάδα αμέσως κατηγορία, από τον
πρώτο πολίτη της Ν. Ιωνίας τον δήμαρχο Κ. π. Μαβίδη μέxρι τον πιο απλό φίλαθλο. Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιoλoγία.
Οι φίλαθλοί μας δεν πρέπει να ανησυχούν, η ομάδα δεν πουλιέται και δεν διαλύεται. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι που δεν θα έχει την συντριπτική απoδoχή των κοινωνικών φορέων, των φιλάθλων και κυρίως της ερασιτεχvικής NΙKHΣ.
Κάθε άλλη ερμηνεία που δίδεται σε ένα κοινωνικό διάλογο είναι
απόλυτα λανθασμένη και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ με τη συνεργασία του προπονητή κ. Στ. Διαμαντόπουλου είναι υποχρεωμένη να δώσει άμεσες λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές ικανών ποδοσφαιριστών και την διατήρηση αυτών που αγωνίσθηκαν για την φανέλα της ΝΙΚΗΣ. Να ξεκινήσει αμέσως έναν ειλικρινή διάλογο με όλους αυτούς που αποδεδειγμένα αγαπούν την ομάδα και οι οποίοι θα πρέπει να την στηρίζουν για να επιστρέψει η ηρεμία και για να ανέβει αμέσως κατηγορία.
Εγώ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα πάψω να έχω οποιαδήποτε θέση στην ομάδα. Νομίζω ότι τέσσερα χρόνια είναι πολλά. Δε θα πάψω όμως να προσφέρω κάθε βοήθεια όταν μου ζητηθεί».

Στο μεταξύ με νέα φιλοσοφία και με τον Κώστα Χρόνη που βρίσκεται από προχθές βράδυ στο Βόλο θα βαδίσει η ΠΑΕ Νίκη όσον αφορά στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, καθώς στόχος της είναι να μειωθούν τα έσοδα και οι αποδοχές των παικτών, αλλά παράλληλα το έμψυχο υλικό που θα υπάρχει να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και μεγαλύτερες φιλοδοξίες.
Στη νέα χρονιά για τη Νίκη -σε μικρότερη κατηγορία- σκέφτονται την ριζική ανανέωση, αλλά και το ότι η ομάδα πρέπει να έχει παίκτες από τη Μαγνησία. Το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε τα προηγούμενα χρόνια με τα μεγάλα συμβόλαια και τις μεγάλες αμοιβές παικτών, το μόνο που απέδειξε ήταν να μεγαλώσει το χρέος της ΠΑΕ, αφού και η απόδοση των υψηλόμισθων παικτών δεν ήταν ανάλογη με τα χρήματα που έπαιρναν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από την αρχή της φετινής περιόδου υπήρξαν αρκετοί παίκτες που κόστισαν έφυγαν (Μπακιρτζίδης, Μαρκομιχάλης, Ντράχνο, Βλτσεκ, Βούγκνταλιτς, Λόσκρι, Τσικίνιο, Μίγας, Μπλιθικιώτης, Μιλιόνικο, Σπάσιτς, Μασερατέσι) και πρώτοι στην έξοδο τώρα ήταν αναγκαστικά οι ξένοι Πρέντρακ Σίμιτς, Ντράζεν Ζέζελ, Γουστάβο Άρτσε, Ίβο Αφόνσο, Λουίς Βούζελα, Λουτσιάνο Ντε Καρβάλιο, Τζουλιάνο.
Στην ομάδα της Νίκης σκέφτονται πλέον την αναδιοργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και την αξιοποίηση του δικού της

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου