Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Βόλο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-14, 20:57:25
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Βόλο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών διοργανώθηκε σήμερα στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο άγαλμα του Ηρώου, όπου έδωσαν ραντεβού οι διοργανωτές, με κεντρικό σύνθημα «Θεσσαλία με ή χωρίς μπόλι. Θεσσαλία ενάντια στον διχασμό» και μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

«Δημιουργήσαμε σύλλογο για να ενώσουμε όλη την Θεσσαλία, ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό», δήλωσε ο Γιάννης Γρηγορίου, ο οποίος μετέχει στο νεοσύστατο σύλλογο, που «γεννήθηκε», μετά την δημιουργία ομάδας στο facebook, που αριθμεί περισσότερα από 2.000 μέλη.

Αναφερόμενος στους στόχους του νεοσύστατου συλλόγου, υποστήριξε ότι «απευθυνόμαστε σε εμβολιασμένους και μη, θέλοντας να ενώσουμε τους πάντες. Η ελεύθερη βούληση είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, που κατοχυρώθηκε με διεθνείς συνθήκες. Είμαστε ενάντια στο διχασμό, είμαστε ενάντια στις υποχρεωτικότητες, είμαστε ενάντια στα εξοντωτικά μέτρα. Εδώ είμαστε οι πολίτες, είμαστε οι έλληνες, χωρίς κομματικές και πολιτικές ιδιότητες».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «διεκδικούμε το σήμερα, το αύριο, το μέλλον των παιδιών μας. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε. Αυτό είναι το μήνυμά μας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=