Γενναιόδωρη προσφορά στη μικρή Λυδία από τοπική Εταιρεία

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-01, 13:37:42
Γενναιόδωρη προσφορά στη μικρή Λυδία από τοπική Εταιρεία

 

Περίσσευμα ανθρωπιάς από την Διεύθυνση τοπικής επιχείρησης που προχωρά σε μία γενναιόδωρη προσφορά προς τη μικρή Λυδία, την κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Η Εταιρεία «RECYCLING CENTRAL LTD», με έδρα το Βελεστίνο, άνοιξε μία μεγάλη «αγκαλιά» για τη Λυδία, αποφασίζοντας να σταθεί δίπλα της μέχρι την ενηλικίωσή της, με μηνιαία οικονομική στήριξη.

Το ενός έτους κοριτσάκι που, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται στην Αλόννησο με τους γονείς της Καρολάιν, στους οποίους έχει ανατεθεί η προσωρινή της επιμέλεια.

Η Διοίκησης της Εταιρείας «RECYCLING CENTRAL LTD» αποφάσισε να στηρίξει τη μικρή Λυδία και τους παππούδες της που την μεγαλώνουν, προσφέροντας μηνιαίως το ποσό των 500 ευρώ μέχρι την ενηλικίωσή της.

Εκ μέρους της οικογένειας της Καρολάιν, ο δικηγόρος της Θανάσης Χαρμάνης, σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την γενναιόδωρη και βαθιά ανθρώπινη αυτή κίνηση της Εταιρείας «RECYCLING CENTRAL LTD», αναφέρει: «Εκ μέρους της οικογένειας της Καρολάιν οφείλω δημόσια να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά την Εταιρεία «RECYCLING CENTRAL LTD», με έδρα το Βελεστίνο, για την ευγενική προσφορά των 500 ευρώ μηνιαίως, μέχρι και την ενηλικίωση της μικρής Λυδίας. Πράξη αληθινής ανθρωπιάς με ιδιαίτερη αξία, μετά την απανθρωπιά και τη βία που εισέπραξε στη βρεφική της ηλικία από τον πατέρα της».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=