ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Εφυγε» ξαφνικά ο Λ.Καράμπελας, τ.πρόεδρος του Ολυμπιακού Β.

εφυγε-ξαφνικά-ο-λ-καράμπελας-τ-πρόεδ-543230

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον αιφνίδιο θάνατο του Λεωνίδα Καράμπελα, πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, γνωστού επαγγελματία της πόλης. Ο Λεωνίδας Καράμπελας υπέστη ανακοπή καρδιάς και «έφυγε» στα 71 του χρόνια, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, αλλά και την ερυθρόλευκη οικογένεια.

Ο εκλιπών υπηρέτησε επί σειρά ετών τον σύλλογο, τόσο από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, όσο και από τη θέση του εφόρου του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, όντας μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.
Την περίοδο 1999-2000 αποτέλεσε μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, επί προεδρίας Γιάννη Κουκουσέλη, κατέχοντας το πόστο του εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο και για δύο χρόνια (2000-02) διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ, πριν αναλάβει και πάλι την προεδρία ο Γιάννης Κουκουσέλης (2002). Ανέλαβε σημαντικά οικονομικά βάρη της ΠΑΕ , τα οποία για πολλά χρόνια του κόστισαν σε προσωπικό επίπεδο.
Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος ανάρτησε στο facebook: «Από σήμερα η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου είναι φτωχότερη. Έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων ο Λεωνίδας Καράμπελας.
Φίλε Λεωνίδα καλό ταξίδι, οι φίλοι σου και η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, που τόσο αγάπησες και υπηρέτησες, δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ».

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Πέμπτη 24/6 από τον Ι.Ν. της Μεταμόρφωσης στον Βόλο, στις 6 το απόγευμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου