ΤΟΠΙΚΑ

Δημοπρατείται το roof garden στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων

δημοπρατείται-το-roof-garden-στο-πάρκινγκ-της-φ-543297

Η μίσθωση θα είναι για οκτώ έτη και το αρχικό αντίτιμο ορίστηκε στις 14.400 ευρώ ετησίως

Σε δημοπρασία βγαίνει το roof garden στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων. Για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο δώμα του πολυώροφου κτιρίου θα αναζητηθεί πλειοδότης, ο οποίος θα μπορέσει να το εκμεταλλεύεται για τα επόμενα οκτώ χρόνια.

Το δημοτικό συμβούλιο είχε αποφασίσει να εκμισθώσει το κατάστημα που βρίσκεται στο δώμα του πολυώροφου πάρκινγκ της Φιλελλήνων, προκειμένου να λειτουργεί ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αποτελείται από εσωτερικό χώρο εμβαδού 49,70 τ.μ. και εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο εμβαδού 157,85 τ.μ.

Για την εκμίσθωση του χώρου αποφασίστηκε η διενέργεια δημοπρασίας και στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής καταρτίστηκαν οι όροι.

Η δημοπρασία όπως αποφασίστηκε θα γίνει με φανερές προσφορές. Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν στο πρώην δημαρχείο Ν. Ιωνίας σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, ενώπιον επιτροπής, προκειμένου να καταθέσουν φανερά και προφορικά τις προσφορές τους. Σε περίπτωση που η δημοπρασία καταστεί άγονη (δεν υπάρξουν προσφορές), η διαδικασία θα επαναληφθεί.

Σύμφωνα με τους όρους της μίσθωσης, ο ανάδοχος θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τον χώρο για διάρκεια οκτώ ετών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Η τιμή εκκίνησης της πλειοδοσίας ορίζεται σε 14.400 ευρώ ετησίως πλέον χαρτοσήμου, δηλαδή σε 1.200,00 ευρώ μηνιαίως, «αναπροσαρμοζόμενου κατ’ έτος, σε ποσοστό ίσο με το ύψος του ετήσιου πληθωρισμού όπως αυτός υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία της Ελλάδος (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) μέχρι τη λήξη της συμβάσεως, πλέον χαρτοσήμου υπέρ του Δημοσίου 3,6%».

Μάλιστα ο μισθωτής δεν δικαιούται μείωση του αναπροσαρμοζόμενου κατ’ έτος μισθώματος μετά την κατακύρωση της μίσθωσης.

Πληροφορίες για τη διακήρυξη του διαγωνισμού παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Διεύθυνση Οικονομικών- Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων (Λ. Ειρήνης 131–δημαρχείο πρώην Δήμου Ν. Ιωνίας, τηλ. 2421353127 και 2421353128).

Περίληψη της διακήρυξης θα τοιχοκολληθεί στο Δημαρχείο και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν τη δημοπρασία.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου