ΤΟΠΙΚΑ

Τα έκανε γυαλιά -καρφιά στο σπίτι της οικογένειάς του στον Βόλο

τα-έκανε-γυαλιά-καρφιά-στο-σπίτι-της-οι-543565

Σύλληψη 38χρονου για φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Εκανε άνω – κάτω το σπίτι του. Εσπασε αντικείμενα στην κουζίνα, χτυπούσε δυνατά τις ντουλάπες, πέταξε τα ρούχα στο πάτωμα, προκάλεσε φόβο και τρόμο στην οικογένειά του.

Στη σύλληψη Αλβανού ηλικίας περίπου 40 ετών προχώρησαν χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου. Μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν τα ξημερώματα.

Ο συλληφθείς προκάλεσε φθορές στο σπίτι του και απερίγραπτη αναστάτωση. Επιστρέφοντας προχθές το απόγευμα στο σπίτι της με τα παιδιά η σύζυγός του αντίκρισε εικόνες χάους.

Τρομαγμένη κατέφυγε στην Αστυνομία και υπέβαλε μήνυση. Ο σύζυγός της το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την καταγγελία, προχωρεί σε όλο και πιο ακραίες πράξεις, με αποτέλεσμα να φοβάται για τη ζωή της και την οικογένειά της.

Ο συλληφθείς κρατήθηκε και τελικά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει απασχολήσει την Αστυνομία με παρόμοιες πράξεις. Θα δικαστεί σε τακτική δικάσιμο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Πάντως, το εν λόγω περιστατικό δεν ήταν και το μόνο που απασχόλησε την Αστυνομία τα τελευταία 24ωρα. Χθες το πρωί άλλη μία γυναίκα, ηλικίας περίπου 40 ετών, υπέβαλε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της, να πέσει στο πάτωμα και να χτυπήσει. Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου