ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε Βολιώτης αρνητής του κορονοϊού

πέθανε-βολιώτης-αρνητής-του-κορονοϊο-545452

Κατέληξε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Εφυγε από τη ζωή Βολιώτης σε ηλικίας μόλις 64 ετών, μετά από άνιση μάχη που έδωσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, κόντρα στον κορονοϊό, έναν ιό για τον οποίο πίστευε ότι δεν υπάρχει, μέχρι που προσβλήθηκε ο ίδιος.

Ο 64χρονος προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και η εξέλιξη της υγείας του ήταν ραγδαία. Ο κορονοϊός προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο άνδρας δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Δεν ήταν μόνο ανεμβολίαστος αλλά και αρνητής του COVID-19, που πίστευε ότι δεν… υπάρχει και δεν έπαιρνε κανένα μέτρο προστασίας της υγείας του.

Ο θάνατός του σόκαρε το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 64χρονου, ο οποίος μέχρι τότε δεν αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι από τους φίλους και συγγενείς, βλέποντας τον 64χρονο να «λυγίζει» δυστυχώς, φρόντισαν να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου