Διάσωση τραυματισμένου Ασημόγλαρου από μπαλκόνι σπιτιού στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-22, 19:03:19
Διάσωση τραυματισμένου Ασημόγλαρου από μπαλκόνι σπιτιού στον Βόλο

Νέα διάσωση ενός Ασημόγλαρου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Βόλου την Δευτέρα. Ο Ασημόγλαρος βρίσκονταν χτυπημένος σε ένα μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας και μετά από προσπάθεια τρία μέλη της Προσκοπικής Ομάδας Διάσωσης Άγριας Ζωής, της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Ιωνίας Βόλου, η Λύτρα Μαρία, ο Σκοτεινιώτης Ιωάννης και ο Λαδόπουλος Ιωάννης κατάφεραν να το διασώσουν.

Ο τραυματισμένος γλάρος έχει σπασμένη φτερούγα και διανυκτέρευσε για ένα βράδυ στην  Προσκοπική εστία (Ικονίου με Μεγάλου Αλεξάνδρου) στη Νέα Ιωνία. Του δόθηκε νερό και τροφή (ψάρια)  κατά την υπόδειξη των ειδικών. Την Τρίτη το πρωί μέσα σε ένα καινούργιο χαρτόκουτο διακομίστηκε στην Θεσσαλονίκη με το ΚΤΕΛ Μαγνησίας όπου και τον παρέλαβε η Δράση για την Άγρια Ζωή έτσι ώστε να μεριμνήσει για την αποκατάσταση του φτερού του.  

Η Ομάδα ευχαριστεί το ΚΤΕΛ Μαγνησίας για την δωρεάν μεταφορά του, καθώς και τους πολίτες που είναι ευαισθητοποιημένοι για την προστασία των άγριων πουλιών και ζώων και καλεί όλους εάν βρουν ένα άγριο πτηνό ή ζώο να επικοινωνήσουν μαζί τους και συγκεκριμένα με την κ. Μαρία Λύτρα στο τηλ. 694 770 7417. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=