ΤΟΠΙΚΑ

Περίεργη διάρρηξη στο Νεκροτομείο του Αχιλλοπούλειου ερευνούν οι αστυνομικές αρχές

περίεργη-διάρρηξη-στο-νεκροτομείο-το-358688

Προσπάθησαν να βεβηλώσουν το πτώμα 20χρονου δικυκλιστή!

Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 20 ετών, έχασε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου δικυκλιστής. Τον τραγικό και με ακαριαίο τρόπο στην άσφαλτο θάνατό του, συνόδεψε μια περίεργη διάρρηξη λίγες ώρες αργότερα στο Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου, όπου το πτώμα του φυλάσσονταν σε θάλαμο, προκειμένου να μεταφερθεί σε Ιατροδικαστική Υπηρεσία για τη διενέργεια νεκροψία-νεκροτομής.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 11.15 το βράδυ του Σαββάτου και ενώ ο 20χρονος έχασε κάτω από συνθήκες που ερευνώνται τον έλεγχο του οχήματος, που κινούνταν επί της Λεωφόρου Καζανακίου, με κατεύθυνση τη Ν. Ιωνία.

Το όχημα προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τσιμεντένιο κράσπεδο και ο 20χρονος υπέκυψε ακαριαία στα σοβαρότατα τραύματα που υπέστη. Η συνεπιβάτης του, μια 32χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε τραυματισμένη και εκτός κινδύνου για τη ζωή της στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Πριν τη διακομιδή της σορού του άτυχου παλικαριού στην Ιατροδικαστική, το άψυχο σώμα του τοποθετήθηκε στο νεκροτομείο. Εκεί, λίγες ώρες αργότερα, ξημερώματα προς Κυριακή, δράστες οι οποίοι παραμένουν άγνωστοι και αναζητούνται από την Αστυνομία, προχώρησαν σε διάρρηξη, αναζητώντας όπως όλα δείχνουν το πτώμα και πτώμα του 20χρονου δικυκλιστή!

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν πως η σορός του παλικαριού φυλάσσονταν προσωρινά στο νεκροτομείο και δεν δίστασαν να εισβάλλουν στο χώρο, να το εντοπίσουν και να ψαχουλέψουν στα ρούχα του.

Οι κινήσεις τους δεν έγιναν αντιληπτές από τους φύλακες του Νοσοκομείου που μόλις είχαν ολοκληρώσει την περιπολία τους στο σημείο.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, «οι δράστες πιθανώς να προέβησαν σ’ αυτή την πράξη καθώς το θύμα του τροχαίου φέρεται να είχε σχέση με χρήση ουσιών και μάλλον ήθελαν να βρουν εάν υπήρχαν στα ρούχα του ουσίες για να τις πάρουν».

Μόλις η εισβολή αγνώστων στο Νεκροτομείο έγινε αντιληπτή, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να ερευνήσουν το χώρο και να βρουν τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου