ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή ο Ευάγγελος Ζαχείλας

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-ευάγγελος-ζαχείλας-550337

Σε ηλικία 86 ετών απεβίωσε βραδινές ώρες ο επίτιμος πρόεδρος και ιστορικό μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλίας – Βόλου Ευάγγελος Ζαχείλας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, στην οδό Θειρών 21, στη Ν. Ιωνία.

«Θα είμαστε εκεί να τον αποχαιρετίσουμε», αναφέρει σε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος, ο οποίος απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. «Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Πρόεδρε!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Βαγγέλης Ζαχείλας, πατέρας του επιχειρηματία και γενικού γραμματέα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Βασίλη Ζαχείλα, εκτός από την ιδιότητα του διαιτητή ποδοσφαίρου και επί χρόνια προέδρου του Συνδέσμου, ήταν ιδιαίτερα γνωστός από την επαγγελματική του δραστηριότητα ως ασφαλιστής. Δραστήριος, πολύ αγαπητός και κοινωνικός, έχαιρε της μεγάλης εκτίμησης όσων τον γνώριζαν.

Με τη σύζυγό του Καλλιόπη ευτύχησε να δει τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Παράκληση της οικογένειας τα χρήματα, αντί στεφάνων, να δοθούν στο Γηροκομείο Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου