ΤΟΠΙΚΑ

Ικανοποίηση του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων για άμεση εξιχνίαση απατών σε βάρος μελών του

ικανοποίηση-του-συνδέσμου-ηλεκτρολό-551094

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αστυνομική επιχείρηση αποκάλυψης εργολάβου που είχε δήθεν αναλάβει κατασκευή πολυτελών κατοικιών σε νησιά του Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται από την Διοίκηση του Συνδέσμου Εργοληπτών, Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, «χάρη στην άμεση ανταπόκριση τόσο του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας Μιλτιάδη Αλεξάκη όσο και του Διοικητή Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μαγνησίας Διαμαντή Καρβέλη, σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε, σε χρόνο μηδέν, μία άρτια επιχείρηση με προσημειωμένα χαρτονομίσματα τα οποία επρόκειτο να δώσει το υποψήφιο θύμα στον εργολάβο «φάντασμα». Χωρίς να χαθεί ούτε ένα κρίσιμο λεπτό, ο επιτήδειος απατεώνας που εξαπατούσε επαγγελματίες κατ’ εξακολούθηση, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Για την υπόθεση ενημέρωσε τον πρόεδρο κ. Σ. Μαουσίδη, μέλος του συνδέσμου, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε άμεσα τις διωκτικές αρχές που ανέλαβαν αμέσως δράση.

Ο πρόεδρος Σεραφείμ Μαουσίδης, το Δ.Σ. και το σύνολο των μελών του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας, ευχαριστούν θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μαγνησίας για την άψογη συνεργασία στην υπόθεση της εξαπάτησης αδειούχων Ηλεκτρολόγων μελών του ΣΕΗΜ.

«Οι δεσμοί του Συνδέσμου μας με τις αρχές παραμένουν άρρηκτοι και εκφράζουμε για μία ακόμη φορά τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλα τα μέλη, ένα ένα ξεχωριστά, της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας για το αδιάλειπτο έργο τους», τονίζει ο κ. Μαουσίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου