ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεία σε 4 μαθητές της Μαγνησίας για τα έργα τους σε διαγωνισμό για την εθελοντική αιμοδοσία

βραβεία-σε-4-μαθητές-της-μαγνησίας-για-τ-551413

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στο λιμάνι του Βόλου, η οποία διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία και τη συμμετοχή Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών του νομού.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, το ΔΣ του Συλλόγου πραγματοποίησε βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Αφίσας με θέμα την Εθελοντική Αιμοδοσία. Ο πολύπτυχος διαγωνισμός διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με Συλλόγους του Νομού, με τίτλο «Δημιουργούμε στο σπίτι» καθώς συνέπεσε με την περίοδο καραντίνας το 2020. Δυστυχώς, οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας από τον κορονοϊό Covid-19 δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση εκδήλωσης που είχε προγραμματιστεί από τον πρώην Διευθυντή ΔΔΕ, Σωκράτη Σαβελίδη, την Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Ρηγώ Φασουράκη, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Σοφία Κανταράκη και τους συμμετέχοντες Συλλόγους.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, επέδωσαν επαίνους και δώρα στους μαθητές που διακρίθηκαν, ανάλογα με τη θέση που είχαν καταλάβει στο διαγωνισμό. Τα παιδιά που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις είναι τα κάτωθι:

1η θέση –Φιορέλα Μεμάι, Γυμνάσιο Αργαλαστής

2η θέση –Στεφανία Παραγιούτσικου, 9ο Γυμνάσιο Βόλου

3η θέση –Ευαγγελία-Γεωργία Μπέλλου, 3ο Γυμνάσιο Βόλου

και λόγω ισοβαθμίας 3η θέση –Ηλίας Νάτσιος, 7ο Γυμνάσιο Βόλου

Το ΔΣ συγχαίρει τους μαθητές/τριες που διακρίθηκαν αλλά και όλους τους μαθητές/τριες για τη συμμετοχή, καθώς ο τρόπος που αποτύπωσαν τις σκέψεις τους για την εθελοντική προσφορά αίματος, γέμισε όλους ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου