ΤΟΠΙΚΑ

Νέο διοικητικό συμβούλιο στον «Εσταυρωμένο»

νέο-διοικητικό-συμβούλιο-στον-εσταυ-552669

Στη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου του προχώρησε ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν.

Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Θεόδωρος Μπατάκας- εφημέριος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Βόλου, αντιπρόεδρος ο Λάμπρος Γιωτόπουλος- απόστρατος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, γενικός γραμματέας ο Νεοπτόλεμος Δημουλάς, δικηγόρος, ταμίας η Ελένη Σούκια-Κολοβού- δημόσιος υπάλληλος και μέλος η Κερασία Παπαγεωργίου-Γκαβανούδη- φιλόλογος.

Αναπληρωματικά μέλη είναι η φιλόλογος Μαριάνθη Γάκη και η ιδιωτική υπάλληλος η Αγγελική Μάνη –Τέρπου. Στην εξελεγκτική επιτροπή πρόεδρος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Λαζάκης- συμβολαιογράφος και μέλη οι Μαρία Παπαπολυβίου-Λαζάκη- φιλόλογος και Χριστίνα Μπομπότη- δικηγόρος.

Επίσης ορίστηκαν υπεύθυνοι για τη «Διακονία» ο κ. Λάμπρος Γιωτόπουλος, για το Κέντρο Υποδοχής- Γραφεία του «Εσταυρωμένου» η κ. Κερασία Παπαγεωργίου-Γκαβανούδη, για νομικά θέματα ο κ. Νεοπτόλεμος Δημουλάς, υπεύθυνη λογιστηρίου η κ. Ελένη Σούκια-Κολοβού, υπεύθυνος των τριών ξενώνων και του εργαστηρίου ραπτικής ο π. Θ. Μπατάκας και υπεύθυνη σύνταξης και επιμέλειας του περιοδικού «Μηνύματα Ζωής», η Μαριάνθη Γάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου