Νέο διοικητικό συμβούλιο στον «Εσταυρωμένο»

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-16, 10:34:08
Νέο διοικητικό συμβούλιο στον «Εσταυρωμένο»

 

Στη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου του προχώρησε ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν.

Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Θεόδωρος Μπατάκας- εφημέριος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Βόλου, αντιπρόεδρος ο Λάμπρος Γιωτόπουλος- απόστρατος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, γενικός γραμματέας ο Νεοπτόλεμος Δημουλάς, δικηγόρος, ταμίας η Ελένη Σούκια-Κολοβού- δημόσιος υπάλληλος και μέλος η Κερασία Παπαγεωργίου-Γκαβανούδη- φιλόλογος.

Αναπληρωματικά μέλη είναι η φιλόλογος Μαριάνθη Γάκη και η ιδιωτική υπάλληλος η Αγγελική Μάνη –Τέρπου. Στην εξελεγκτική επιτροπή πρόεδρος αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Λαζάκης- συμβολαιογράφος και μέλη οι Μαρία Παπαπολυβίου-Λαζάκη- φιλόλογος και Χριστίνα Μπομπότη- δικηγόρος.

Επίσης ορίστηκαν υπεύθυνοι για τη «Διακονία» ο κ. Λάμπρος Γιωτόπουλος, για το Κέντρο Υποδοχής- Γραφεία του «Εσταυρωμένου» η κ. Κερασία Παπαγεωργίου-Γκαβανούδη, για νομικά θέματα ο κ. Νεοπτόλεμος Δημουλάς, υπεύθυνη λογιστηρίου η κ. Ελένη Σούκια-Κολοβού, υπεύθυνος των τριών ξενώνων και του εργαστηρίου ραπτικής ο π. Θ. Μπατάκας και υπεύθυνη σύνταξης και επιμέλειας του περιοδικού «Μηνύματα Ζωής», η Μαριάνθη Γάκη.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=