Χωρίς νερό για ένα 24ωρο η Ν. Δημητριάδα –«Συγγνώμη» από τη ΔΕΥΑΜΒ

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-16, 09:37:15
Χωρίς νερό για ένα 24ωρο η Ν. Δημητριάδα –«Συγγνώμη» από τη ΔΕΥΑΜΒ

Χωρίς νερό για σχεδόν ένα 24ωρο, εν μέσω καλοκαιριού, παρέμεινε μεγάλο τμήμα της συνοικίας της Νέας Δημητριάδας.

Για τη διακοπή της υδροδότησης είχε εκδοθεί ανακοίνωση από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς επρόκειτο να γίνουν προγραμματισμένες εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης. Οπως είχε ανακοινωθεί, χθες, θα υπήρχε διακοπή νερού από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στην περιοχή από Ζωοδόχου Πηγής – Ορμινίου και πάνω και στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Γιάννη Δήμου, Κασσαβέτη, περιφερειακός και Φιλιππίδη. Ωστόσο, λόγω εκτεταμένης βλάβης που σημειώθηκε στο δίκτυο, οι βρύσες των σπιτιών, μέχρι και σήμερα το πρωί δεν έσταζαν σταγόνα νερό.

"Συγγνώμη" από τη ΔΕΥΑΜΒ

Για το μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπώρησε τους κατοίκους της συνοικίας και προκάλεσε την αγανάκτησή τους, από την Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ, με σημερινή ανακοίνωση, ζητείται «συγγνώμη» και επισημαίνεται ότι για την πολύωρη διακοπή «ευθύνεται απολύτως η υπηρεσία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ:

«Οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους κατοίκους της Ν. Δημητριάδας, για την πολύωρη διακοπή νερού που συνέβη την Τρίτη 15 Ιούνη και την ταλαιπωρία που υπέστησαν. Ανεξάρτητα από τους τεχνικούς λόγους που επέβαλαν την πολύωρη διακοπή (στους οποίους θα αναφερθούμε στη συνέχεια) ,οι πολίτες δεν οφείλουν να υφίστανται την όποια ταλαιπωρία από τις παρεμβάσεις της υπηρεσίας και εν μέσω της θερινής περιόδου να αποστερούνται το τρεχούμενο νερό. Όπως επιπλέον δεν οφείλουν να αγωνιούν λόγω της πλημμελούς ενημέρωσης.

Σε ό,τι αφορά την βλάβη και την έκτασή της ενημερώνουμε τα εξής:

Επί των οδών Φιλιππίδη και Ροστώβ, ένθεν και ένθεν του Αναύρου και ακριβώς ανάντη της Γ. Δήμου και Ορμινίου αντίστοιχα, υπάρχουν δύο κεντρικά φρεάτια του δικτύου της ύδρευσης, κατασκευής 1998. Οι σωληνώσεις των φρεατίων παρουσίαζαν διαρροές ενώ οι δικλείδες των σωληνώσεων διατομής Φ400 δυσλειτουργία με αποτέλεσμα να μην απομονώνονται οι κλάδοι του δικτύου.

Η επέμβαση είχε ακριβώς αυτό το αντικείμενο. Τον περιορισμό των διαρροών και την αντικατάσταση των δικλείδων. Δυστυχώς η παλαιότητα του εξοπλισμού και το μέγεθος των διαρροών, οδήγησαν στην απόλυτη παραβίαση του χρόνου διακοπής που είχε αναγγελθεί και ο χρόνος που απαιτήθηκε ήταν 22 ώρες αντί για τις 6 ώρες που είχαν ανακοινωθεί. Σε αυτό ευθύνεται απολύτως η υπηρεσία.

Κλείνοντας ζητούμε για μία ακόμη φορά συγγνώμη, από τους πολίτες που επλήγησαν από την πολύωρη διακοπή νερού».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
5
=