ΤΟΠΙΚΑ

Τουρνουά beach volley και βουτιές για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς

τουρνουά-beach-volley-και-βουτιές-για-το-κλείσιμ-554976

Με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις beach volley στην πλαζ των Αλυκών έκλεισε η σχολική χρονιά για το 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος Erasmus στο οποίο συμμετέχει το σχολείο με θέμα «πώς να γίνει το σχολείο πιο ελκυστικό».

Στους 25 περίπου μαθητές μοιράστηκαν μπλουζάκια με εκτυπωμένο το logο του προγράμματος και ο προπονητής του αθλήματος, μέλος της σχολικής κοινότητας, κ. Βαγγέλης Σταθόπουλος αναφέρθηκε στην ιστορία του αθλήματος, την ενεργοποίηση των αθλητών του Βόλου που οδήγησε σε σημαντικές διακρίσεις και αγώνες στο παρελθόν.

Στη συνέχεια έγινε επίδειξη πρακτικών και οι μαθητές χωρίστηκαν σε γκρουπ. Επαιξαν ένα εσωτερικό τουρνουά μεταξύ τους με εξαιρετική πειθαρχία. Ολοκληρώνοντας αυτή τη δράση που είχε ιδιαίτερη σημασία για τα παιδιά, αν αναλογιστεί κανείς όλη την προηγούμενη περίοδο της καραντίνας, έκλεισαν την σχολική χρονιά με μια αποχαιρετιστήρια δροσερή βουτιά στην θάλασσα λόγω και της ζέστης που επικρατούσε την μέρα αυτή.

Σημειώνεται ότι ήταν σημαντική όλη την χρονιά η ενεργοποίηση των μαθητών σε διαδικτυακές συναντήσεις και δράσεις στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων με μέριμνα του καθηγητή Βιολογίας κ. Παρδαλίδη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου