ΤΟΠΙΚΑ

Εξετάσεις χειριστών για επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος στις 29 Ιουνίου

εξετάσεις-χειριστών-για-επαγγελματι-555003

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις προς απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχου για διακυβέρνηση επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους την 29η Ιουνίου στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις εξετάσεις είναι η υποβολή της αίτησης και η προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα γίνεται μόνο από το Γρ. Γενικής Αστυνομίας της Υπηρεσίας του Λιμεναρχείου, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (τηλ 2421353826/831), έως και δύο εργάσιμες ημέρες πριν την ημερομηνία των εξετάσεων.

Σημειώνεται πως κατά τη διενέργεια των εξετάσεων για την απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, η απολύμανση των σημείων του σκάφους, εφόσον γίνεται χρήση του ίδιου, με τα οποία έρχονται σε επαφή οι εμπλεκόμενοι, μεταξύ διαδοχικών εξετάσεων.

Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η διενέργεια για τους υποψηφίους είτε εργαστηριακού ελέγχου για κορονοϊό COVlD-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν την εξέταση, είτε αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορονοϊό (self test) έως και 24 ώρες πριν την εξέταση είτε εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού COVlD-19 (rapid test) έως και 24 ώρες πριν την εξέταση. Υποψήφιοι και εξεταστές που έχουν ολοκληρώσει 14 ημέρες τον εμβολιασμό για κορονοϊό COVlD-19, φέρουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου