ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πρεμιέρα για το Superrunner Jet από Θεσσαλονίκη για Σποράδες

πρεμιέρα-για-το-superrunner-jet-από-θεσσαλονίκη-γι-555284

Το νέο Ε/Γ-Ο/Γ ταχύπλοο της Seajets, που αγόρασε πρόσφατα από τη Golden Star Ferries, Ε/Γ-Ο/Γ Superrunner Jet, από την προσεχή Παρασκευή 18 Ιουνίου ξεκινά εμπορικά δρομολόγια με έδρα το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και προορισμό τα νησιά των Β. Σποράδων και το Μαντούδι Ευβοίας, καθώς η νέα εταιρεία κέρδισε στο διαγωνισμό που είχε προκηρύξει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ετσι το πρώην Superrunner και νυν Superrunner Jet, σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της Seajets, την Παρασκευή 18 Ιουνίου θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 07:00, για Σκιάθο (άφιξη 10:05), Σκόπελο (άφιξη 11:00), Αλόννησο (άφιξη 11:25) και Μαντούδι (άφιξη 12:00). Από το Μαντούδι θα αναχωρήσει για το ταξίδι της επιστροφής στις 16:00, για Αλόννησο (άφιξη 16:45), Σκόπελο (άφιξη 17:15), Σκιάθο (άφιξη 18:05) και Θεσσαλονίκη (άφιξη 21:35).

Οι αναχωρήσεις από τη Θεσσαλονίκη θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ τον Αύγουστο θα αυξηθούν σε τέσσερις. Το λιμάνι του Βόλου, ειρήσθω εν παρόδω, δεν θα ενταχθεί στα δρομολόγια του πλοίου, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι δεν φαίνονται πλέον στο σύστημα κρατήσεων, τα δρομολόγια του ταχύπλοου Caldera Vista, από Βόλο για Β. Σποράδες όπως είχαν αναρτηθεί πριν λίγο καιρό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου