ΤΟΠΙΚΑ

Θεϊκές εκδηλώσεις στο κτήμα «Pantheon»

θεϊκές-εκδηλώσεις-στο-κτήμα-pantheon-556050

Διοργανώστε κάθε είδους event στον νέο μαγευτικό, καταπράσινο χώρο των 6.000 τ.μ., που άνοιξε τις εισόδους του στον Βόλο

Πολυτελής και ζεστός, λαμπερός, προσεγμένος σε κάθε λεπτομέρεια, ένας νέος χώρος εκδηλώσεων, βυθισμένος στο πράσινο, άνοιξε τις πύλες του στον Βόλο. Το «Πάνθεον»!

Σε μια καταπράσινη έκταση, μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, ο ξεχωριστός χώρος δημιουργήθηκε για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας. Κάτω από τον καταγάλανο ουρανό, στα χρώματα του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος ή υπό τον έναστρο ουρανό, κάθε event χαράς που επιθυμείτε να διοργανώσετε, αποκτά τη δική του μαγεία, ανάλογα με την ώρα.

Μπροστά από το κτήμα, το πλάνο της πόλης του Βόλου και του Πηλίου πανέμορφο. Οι χώροι του «Pantheon» θεαματικοί. Στην έκταση των 6.000 τ.μ., η ευλογία της φύσης συνάντησε το μεράκι και το γούστο των δημιουργών.

Οπου και αν γυρίσει το βλέμμα εντυπωσιάζεται: στον αμπελώνα ηλικίας 35 ετών, στο σιντριβάνι των έξι μέτρων με τον δικό του καταρράκτη, στον κήπο γεμάτο αρώματα από τα βότανα της ελληνικής γης, στα φυτά της ανατολής που δίνουν τη δική τους ένταση σε αυτό τον πράσινο καμβά. Περιμετρικά από το κτήμα, αλλά και μέσα στον αμπελώνα, υψώνονται ελαιόδεντρα άνω του μισού αιώνα ζωής,

Η αμφιθεατρική διαρρύθμιση του χώρου, τμηματοποιημένη με πέτρινες πεζούλες και πέτρινα σκαλιά, προσφέρει άπλετη θέα σε όλους τους καλεσμένους. Το μπαρ, αλλά και ένα καθιστικό για χαλάρωση δίπλα σε λίμνη, την οποία περιβάλλουν εξωτικά και τροπικά φυτά, συμπληρώνουν το εντυπωσιακό σκηνικό.

Η πίστα, συνολικού εμβαδού 150 τ.μ., είναι στρωμένη επιμελώς με φυσικές πλάκες Πηλίου από έμπειρους τεχνίτες. Οι ροτόντες τακτοποιούνται πάνω σε φυσικό χλοοτάπητα festouka, ο οποίος εξασφαλίζει δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες και δημιουργεί την απόλυτη αίσθηση του φυσικού τοπίου.

Ολες αυτές τις ξεχωριστές εικόνες συναντάτε, μόλις περάσετε την κεντρική είσοδό του, σκεπασμένη από μια τεράστια κληματαριά, και διασχίσετε το πλακόστρωτο μονοπάτι με τον ρομαντικό φωτισμό.

Το «Pantheon»βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης του Βόλου, στα Μελισσάτικα, και οι χώροι του είναι διαμορφωμένοι για πρόσβαση ΑμεΑ. Για πάρκινγκ δεν θα χρειαστεί να αγχωθείτε, καθώς υπάρχουν άπλετες θέσεις.

Οι πρώτες εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν στον νέο χώρο και οι εντυπώσεις που άφησαν στους πρωταγωνιστές και τους προσκεκλημένους τους ήταν απολύτως θετικές.

Στο «Pantheon»είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν κάθε σας εκδήλωση: γαμήλιες δεξιώσεις, βαφτίσεις, παιδικά πάρτι, ορκωμοσίες φοιτητών, χορούς πολιτιστικών συλλόγων και κάθε event, όπως το έχετε ονειρευτεί!

Info

#Pantheon_event_garden

Διαχειριστής: Απόστολος Δ. Κουταρέλος

Τηλ. επικοινωνίας 6978 235 609

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου