ΤΟΠΙΚΑ

Σε ρητή δικάσιμο ο 17χρονος από τον Βόλο που συνελήφθη για ναρκωτικά

σε-ρητή-δικάσιμο-ο-17χρονος-από-τον-βόλο-557143

Σε ρητή δικάσιμο θα οδηγηθεί 17χρονος από τον Βόλο, ο οποίος προχθές, Πέμπτη, συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον ανήλικο παρακολουθούσαν αρκετές ημέρες άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έχοντας πληροφορίες για αλισβερίσι κάνναβης (χασίς).

Προχθές το βράδυ τον έκαναν τσακωτό την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του στον Βόλο. Στην έρευνα που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους 2,72 γραμμαρίων. Ακολούθησε νομότυπος έλεγχος στο σπίτι του με τη συνδρομή μάλιστα αστυνομικού σκύλου. Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βγήκαν και κατέσχεσαν επιπλέον 3 νάιλον συσκευασίες και 1 χάρτινο κουτί με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 16,48 γραμμαρίων. Εντοπίστηκε επίσης ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, μία ζυγαριά, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ.

Ο17χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος, η υπόθεση όμως θα διερευνηθεί περαιτέρω στο πλαίσιο προκαταρτικής που ανέλαβε να κάνει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου