Λειτουργεί το γραφείο της Ενωσης Πασχόντων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-11, 18:07:53
Λειτουργεί το γραφείο της Ενωσης Πασχόντων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Μαγνησίας

Λειτουργεί κανονικά το γραφείο της Ενωσης Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων «ΕΑμΠΣ», για τις καθιερωμένες συναντήσεις των μελών της, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ για τα μέλη και το κοινό.

Τις Δευτέρες 18:00 - 20:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18:00 - 20:00, το γραφείο λειτουργεί, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους για θέματα προνοιακά και άλλα, από την κοινωνική λειτουργό του Συλλόγου, κατόπιν ραντεβού.

«Η Ψυχολογική Υποστήριξη και η Φυσιατρική Κινητική Αξιολόγηση θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται εξ’ αποστάσεως διαδικτυακά έως και τέλος Ιουνίου με το κλείσιμο των δράσεών μας για καλοκαίρι. Εχοντας πάντα ως προτεραιότητα την προάσπιση της υγείας όλων μας, ακολουθούμε όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγείας, με την υποχρεωτική χρήση μάσκας και την τήρηση αποστάσεων» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Για περισσότερη πληροφόρηση, εγγραφές νέων μελών και ραντεβού με την κοινωνική λειτουργό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6948407603 και 6986047137.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=