Πολύωρες διακοπές υδροδότησης στην Αγριά

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-11, 09:37:31
Πολύωρες διακοπές υδροδότησης στην Αγριά

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΔΕΥΑΜΒ, η γεώτρηση «Τρύπιο Λιθάρι» στην Αγριά τέθηκε εκτός λειτουργίας καθώς το νερό της περιέχει υδράργυρο. Η άρση των περιορισμών χρήσης του νερού του δικτύου για ανθρώπινη κατανάλωση, θα ανακοινωθεί μόλις η ΔΕΥΑΜΒ μέσω νέας σειράς αναλύσεων, βεβαιωθεί για την καταλληλότητα του νερού στο δίκτυο.

Επιπλέον, σε ανακοίνωση της Επιχείρησης αναφέρονται τα εξής: «το νερό που περισσεύει σήμερα είναι το 55% του συνολικού. Οπότε για λόγους προστασίας του δικτύου ύδρευσης, ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου επιβάλλονται διακοπές υδροδότησης στην Αγριά ως ακολούθως: 00:30 – 06:00 και 11:00 – 14:00.

Απευθύνουμε έκκληση στους κατοίκους της Αγριάς για απόλυτο περιορισμό της χρήσης του νερού στα απολύτως αναγκαία, που αφορούν στην τήρηση των κανόνων υγιεινής. Η άσκοπη χρήση του νερού για ποτίσματα, πλύσιμο αύλιων χώρων και πεζοδρομίων, θα οδηγήσει σε εκκενώσεις των δεξαμενών υδροδότησης, με αποτέλεσμα την πρόκληση τυχαίων διακοπών νερού και βλαβών στο δίκτυο από την είσοδο αέρα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=