Χάλκινο μετάλλιο σε δύο μαθητές του Βόλου στην Ολυμπιάδα Μαθηματικών

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-11, 09:23:29
Χάλκινο μετάλλιο σε δύο μαθητές του Βόλου στην Ολυμπιάδα Μαθηματικών

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας – Παράρτημα Μαγνησίας ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά τη διάκριση δυο μαθητών του Νομού στην 38η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «Ο Αρχιμήδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 στη Λάρισα.

Οι μαθητές Σταθαράκος Ευστάθιος και Ρασβάνης Ανδρέας, μαθητές του 5ου Γυμνασίου Βόλου, με την εξαιρετική τους επίδοση πέτυχαν να λάβουν Χάλκινο Μετάλλιο στο διαγωνισμό, διάκριση ιδιαίτερα τιμητική τόσο για τους ίδιους όσο και για το Παράρτημά μας.

Ο Ν. Μαγνησίας είναι ένας από τους λίγους περιφερειακούς νομούς της χώρας μας, του οποίου δυο μαθητές του κατάφεραν να αποσπάσουν μετάλλια στην 38η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών. Οι μαθητές με την επιτυχία τους αυτή συνεχίζουν έτσι την παράδοση των τελευταίων ετών, όπου μαθητές του Παραρτήματος Μαγνησίας κατακτούν μετάλλια στις Εθνικές Μαθηματικές Ολυμπιάδες.

Η Δ.Ε. της Εταιρείας συγχαίρει από καρδιάς τους μαθητές, τις οικογένειές τους που τους συμπαρίστανται καθώς και τους καθηγητές τους που τους καθοδηγούν, για τη διάκρισή τους αυτή. Τους εύχεται δε, να έχουν πάντα επιτυχίες στη ζωή τους σε επιστημονικό και προσωπικό επίπεδο. Οι μαθητές, λόγω της μη πραγματοποίησης τελετών απονομής από το Παράρτημα Μαγνησίας της ΕΜΕ, θα παραλάβουν τα μετάλλια και τα βραβεία τους με τη νέα σχολική χρονιά από τις σχολικές τους μονάδες.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=