ΤΟΠΙΚΑ

Αποχώρησαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νοτίου Πηλίου

αποχώρησαν-οι-παρατάξεις-της-αντιπολ-559775

Αποχώρησαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης από τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νοτίου Πηλίου που διεξάγονταν μέσω τηλεδιάσκεψης, χαρακτηρίζοντάς την ως συνεδρίαση –παρωδία.

Οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, Παπαδημητρίου Μιλτιάδης, Γραμμένος Κωνσταντίνος και Κωνσταντινάκης Ιωάννης σε κοινή δήλωσή τους αναφέρουν:

«Μετά από μια περιπετειώδη συνεδρίαση παρωδία, μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου τα βουητά, οι αντίλαλοι και η επικοινωνία με χρήση νοημάτων, για περισσότερο από μια ώρα, κυριάρχησαν στο σημερινό συμβούλιο οδήγησαν σύσσωμες τις τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στην αποχώρησή τους από τη «δήθεν συνεδρίαση» ζητώντας την επανάληψη της συνεδρίασης με φυσική παρουσία των δημοτικών σύμβουλων με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων.

Η συστηματική υποβάθμιση της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου Νοτίου Πηλίου από το δήμαρχο κ. Μιτζικό και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κα Συρίη Μαρίνα που έφτασε στο σημείο να ζητεί να γίνονται τοποθετήσεις γνωρίζοντας ότι, ούτε η ίδια ούτε οι περισσότεροι σύμβουλοι έχουν πρόσβαση στο σύστημα επικοινωνίας ώστε να ακούγονται οι ομιλητές καθώς και η προτροπή του δήμαρχου κ Μιτζικού για συνέχιση του συμβουλίου μόνο με κάποιους συμβούλους της πλειοψηφίας, έχει οδηγήσει δυστυχώς το Δήμο Νοτίου Πηλίου σε επικίνδυνα μονοπάτια όσον αφορά τη δημοκρατική του λειτουργία.

Ζητούμε, άσχετα με την όποια παρωδία συνεδρίασης επέλεξε ο κ Μιτζικός μετά την αποχώρηση όλης της αντιπολίτευσης, την επανάληψη της συνεδρίασης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου