ΑΛΜΥΡΟΣ

Σημαντική δωρεά μαθητών του Γυμνασίου Ευξεινούπολης σε δύο Οργανισμούς για παιδιά

σημαντική-δωρεά-μαθητών-του-γυμνασίο-559908

Οι μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης έδειξαν για άλλη μια φορά την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τα αδύναμα παιδιά, για τα παιδιά που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Αποφάσισαν να δωρίσουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό των 410 ευρώ, που συγκέντρωσαν τη δύσκολη φετινή χρονιά για να πραγματοποιήσουν οι μαθητές της Γ’ τάξης την εκδρομή τους, στο “Χαμόγελο του Παιδιού” και στην “Κιβωτό του Kόσμου στον Βόλο”.

Κατέθεσαν τα χρήματα με τη βοήθεια της διευθύντριας σε τραπεζικό λογαριασμό σήμερα Τετάρτη το προεδρείο του 15μελούς -Αμβράζης Χ., Γρηγοροπούλου Β., Δεληζήσης Ι. και Μόσχος Θ.- με γνώμονα την υπευθυνότητα και τη διάθεση προσφοράς στην Κοινωνία, συμμετέχοντας ενεργά στο πολύπλευρο έργο των ανωτέρω οργανισμών, μέσω του οποίου καλύπτουν άμεσα καθημερινά και πανελλαδικά τις εκατοντάδες χιλιάδες ανάγκες των παιδιών.

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” επιτυγχάνει να βρίσκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα, σε κάθε παιδί θύμα Βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα Υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας χάρη και στην πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια πολλών συνανθρώπων μας στην Ελλάδα.

Η “Κιβωτός του Κόσμου” καλύπτει εξ ολοκλήρου και φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά. Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον. Με την μικρή αυτή προσφορά τους οι μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης έβαλαν ένα μικρό λιθαράκι στο έργο του “Χαμόγελου του Παιδιού” και της “Κιβωτού του Κόσμου”.

Επίσης οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Ευξεινούπολης ανταποκρινόμενοι στο πανελλαδικό αίτημα του “Χαμόγελο του Παιδιού” για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν και παρέδωσαν, την Τρίτη 8/6/21, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην υπεύθυνη εκπρόσωπο του “Χαμόγελου του Παιδιού” όλης της Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου