Επέκταση της ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειο με ανάπτυξη τεσσάρων επιπλέον κλινών

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-09, 19:35:28
Επέκταση της ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειο με ανάπτυξη τεσσάρων επιπλέον κλινών

Τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου Ιωάννη Ντόκο επισκέφτηκε σήμερα ο Κυριάκος Αλεβίζος στέλεχος της ανώνυμης εταιρείας του δημοσίου Κτιριακές Υποδομές (ΚΤ.ΥΠ Α.Ε.), για να διενεργήσει αυτοψία στις δομές της Μ.Ε.Θ. ύστερα από την εξαγγελία του Υπουργείου Υγείας και τις σχετικές εισηγήσεις του Επιστημονικού και Διοικητικού Συμβούλιου του νοσοκομείου για επέκταση της ΜΕΘ με την ανάπτυξη τεσσάρων επιπλέον κλινών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και Συντονίστρια - Διευθύντρια της ΜΕΘ Αντιγόνη Καραθάνου, ο Διευθυντής της ΜΕΘ Ιωάννης Κόκκορης, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Ηλίας Καραμέτος, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Αικατερίνη Χαρανά, ο Υποδιευθυντής του Τεχνικού Τμήματος Γρηγόρης Κουμπαρέλος, η Προϊσταμένη του Τεχνικού Τμήματος Βάια Δημητριάδου και ο Προϊστάμενος του τμήματος της Βιοιατρικής Τεχνολογίας Αναστάσιος Ανδριώτης.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την προσθήκη τεσσάρων κλινών ΜΕΘ στην υπάρχουσα δομή του νοσοκομείου ώστε να αυξηθούν συνολικά στις 12 κλίνες ΜΕΘ με τους βοηθητικούς χώρους. Η συνεργασία με την ΚΤ.ΥΠ Α.Ε. θα συνεχιστεί και σε άλλα επίπεδα για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=