Αιτήσεις από Συλλόγους για στέγασή τους στο Πανθεσσαλικό

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-08, 14:53:31
Αιτήσεις από Συλλόγους για στέγασή τους στο Πανθεσσαλικό

Επίσκεψη στους χώρους του Πανθεσσαλικού Σταδίου πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, την πρώτη μετά την υπογραφή της παραχώρησης στο Δήμο από την ΕΤΑΔ, και είχε συνάντηση με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων που στεγάζονται σε χώρους του Πανθεσσαλικού και κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων.

Ο κ. Μπέος, που συνοδευόταν από τον πρόεδρο της νεοσύστατης Επιτροπής Διαχείρισης, κ. Τάσο Μπατζιάκα, τα μέλη κ.κ Χρ. Στεφόπουλο, Γιώργο Βλιώρα, Απ. Νάσιο και Κων. Μπάιμπα, και τον υπεύθυνο υπηρεσιακό παράγοντα, κ. Τάσο Μιλάνο, ανήγγειλε τη λειτουργία των γραφείων της Επιτροπής από 1ης Ιουλίου και κάλεσε τους εκπροσώπους των ήδη εξυπηρετούμενων συλλόγων να υποβάλλουν αιτήσεις που όπως, τόνισε, θα αντιμετωπιστούν αξιοκρατικά.

Μάλιστα ο κ. Μπέος ενημέρωσε ότι θα πρέπει να καταβάλλουν ένα συμβολικό ενοίκιο, που ανάλογα με τη δυνατότητα του σωματείου θα κυμαίνεται από 50 έως 200 ευρώ, ενώ τόνισε ότι κάθε σύλλογος που θα φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό θα πρέπει να έχει δικό του ρολόι ηλεκτροδότησης και ύδρευσης και να πληρώνει την κατανάλωση που πραγματοποιεί.

Ακολούθησε ένας πρώτος έλεγχος των εγκαταστάσεων, που στη συνέχεια –όπως είπε ο κ. Μπέος- θα γίνει πιο λεπτομερής, και με βάση τις διαπιστώσεις των οποίων θα διαπιστωθεί ποιες παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν και με ποια προτεραιότητα, οπότε και θα ξεκινήσει η διαδικασία των εργολαβιών για την υλοποίησή τους.

Ο κ. Μπέος σημείωσε, κλείνοντας, ότι υπάρχει η βούληση για την καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλους, αρκεί όλα να γίνουν στη βάση της χρηστής και νοικοκυρεμένη διαχείρισης.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=