Παρενέβη σε διάσκεψη περιφερειακής ανάπτυξης ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-08, 13:23:54
Παρενέβη σε διάσκεψη περιφερειακής ανάπτυξης ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ

 

Στις εργασίες της διεθνούς διάσκεψης περιφερειακής ανάπτυξης «Regional Growth Conference», που διεξήχθησαν 3-5 Ιουνίου στην Πάτρα, συμμετείχε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε., Σωκράτης Αναγνώστου.

 Ο κ. Αναγνώστου, συμμετείχε σε συζήτηση – πάνελ την Παρασκευή με τον υφυπουργό Ναυτιλίας αρμόδιο για θέματα πλοίων Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας, Παναγιώτη Τσώνη, την υπεύθυνη του Ταμείου Ανάπτυξης Περιφερειακών Στοιχείων του ΤΑΙΠΕΔ Μαρία Χρισταντώνη και τον Deputy Manager PR του ΟΛΠ-Cos Νεκτάριο Δεμενόπουλο.

Ο κ. Αναγνώστου, αναφέρθηκε στις συνθήκες που θα πρέπει να δημιουργηθούν αξιοποιώντας τη γεωγραφική θέση των ελληνικών λιμένων.

Μεταξύ άλλων, έκανε αναφορά στην ιδιωτικοποίηση του λιμένος, στην ανάγκη λειτουργίας των λιμένων 24ώρες το 24ωρο, στα πλεονεκτήματα από τις οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις, τη δημιουργία Διαμετακομιστικού Κέντρου μεταφόρτωσης – transit, ναυπηγική βιομηχανία και μεταξύ άλλων στις «πράσινες» δράσεις κι έργα του λιμένος Βόλου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=