ΤΟΠΙΚΑ

Παρενέβη σε διάσκεψη περιφερειακής ανάπτυξης ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ

παρενέβη-σε-διάσκεψη-περιφερειακής-α-561896

Στις εργασίες της διεθνούς διάσκεψης περιφερειακής ανάπτυξης «Regional Growth Conference», που διεξήχθησαν 3-5 Ιουνίου στην Πάτρα, συμμετείχε ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε., Σωκράτης Αναγνώστου.

Ο κ. Αναγνώστου, συμμετείχε σε συζήτηση – πάνελ την Παρασκευή με τον υφυπουργό Ναυτιλίας αρμόδιο για θέματα πλοίων Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας, Παναγιώτη Τσώνη, την υπεύθυνη του Ταμείου Ανάπτυξης Περιφερειακών Στοιχείων του ΤΑΙΠΕΔ Μαρία Χρισταντώνη και τον Deputy Manager PR του ΟΛΠ-Cos Νεκτάριο Δεμενόπουλο.

Ο κ. Αναγνώστου, αναφέρθηκε στις συνθήκες που θα πρέπει να δημιουργηθούν αξιοποιώντας τη γεωγραφική θέση των ελληνικών λιμένων.

Μεταξύ άλλων, έκανε αναφορά στην ιδιωτικοποίηση του λιμένος, στην ανάγκη λειτουργίας των λιμένων 24ώρες το 24ωρο, στα πλεονεκτήματα από τις οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις, τη δημιουργία Διαμετακομιστικού Κέντρου μεταφόρτωσης – transit, ναυπηγική βιομηχανία και μεταξύ άλλων στις «πράσινες» δράσεις κι έργα του λιμένος Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου