ΤΟΠΙΚΑ

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος της 59χρονης

σε-πνιγμό-αποδίδεται-ο-θάνατος-της-59χρο-561923

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι από τον αιφνίδιο χαμό – Συνέχεια των ερευνών από το Λιμεναρχείο

Σε πνιγμό αποδίδεται τελικά ο θάνατος της 59χρονης Βολιώτισσας, η σορός της οποίας βρέθηκε το περασμένο Σάββατο το πρωί να επιπλέει στη θάλασσα κοντά στην κεντρική προβλήματα του λιμανιού του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης η νεκροψία – νεκροτομή, που παρήγγειλε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, στο πλαίσιο της διερεύνησης των ακριβών αιτιών θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Το πόρισμα δείχνει ότι ο θάνατος της γυναίκας επήλθε από πνιγμό και θα διαβιβαστεί και επίσημα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, το οποίο συνεχίζει τις έρευνες εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, όπως την αυτοκτονία, το ατύχημα ή την εγκληματική ενέργεια.

Βέβαια, μετά τη διενέργεια της νεκροψίας η εγκληματική ενέργεια φαίνεται να απομακρύνεται ως πιθανό σενάριο.

Το άγγελμα του θανάτου της 59χρονης τις προηγούμενες μέρες σκόρπισε απέραντη θλίψη. Οικείοι της έκαναν λόγο χθες για ταλαιπωρημένη γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ατομα από το οικογενειακό της περιβάλλον είπαν ότι ήταν ένας άγγελος που άνοιγε την αγκαλιά του σε όλο τον κόσμο, όμως, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια είχε κουραστεί πολύ.

Κανένας από τους οικείους και τους συγγενείς δεν μπορεί να πιστέψει στην τραγική απώλεια. Ο σύζυγός της, που έζησε δίπλα της επί 28 ολόκληρα χρόνια, είναι συντετριμμένος. Ελεγε ότι επρόκειτο για έναν αξιοθαύμαστο άνθρωπο.

Παρά τα προβλήματα κανένας δεν περίμενε να συμβεί κάτι τόσο κακό και η οικογένεια να τυλιχθεί στο πένθος. Η οικογένεια περιμένει το αποτέλεσμα των ερευνών, προκειμένου να διακριβωθεί πλήρως τι συνέβη.

Η 59χρονη δεν είχε αφήσει σημείωμα στο σπίτι της με το οποίο να ενημέρωνε για ενδεχόμενη αυτοκτονία. Δεν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στο παρελθόν. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όμως τα τελευταία χρόνια είχε περάσει πολύ δύσκολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της θανούσας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η ίδια δεν εργαζόταν ενώ ο σύζυγος απασχολούνταν περιστασιακά. Κάποια από τα ενήλικα παιδιά της έχουν φύγει οικονομικοί μετανάστες στη Γερμανία προκειμένου να εργάζονται.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, μετά την ταυτοποίηση της σορού, άρχισε η λήψη καταθέσεων από πρόσωπα του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από διερχόμενους περιπατητές στο λιμάνι του Βόλου.

Τέσσερις λιμενικοί με φουσκωτό σκάφος πλησίασαν στο σημείο και ανέσυραν την 59χρονη. Πάνω της δεν έφερε προσωπικό στοιχείο. Δεν φορούσε ρολόι ή δαχτυλίδια, ενώ δεν έφερε εκδορές, αμυχές ή ίχνη πάλης. Η ταυτοποίηση έγινε σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εγκληματικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας. Οι έρευνες συνεχίζονται.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου