Κριτική της «Ενωτικής Κίνησης» στον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-08, 12:06:17
Κριτική της «Ενωτικής Κίνησης» στον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου

Για «ναρκοθέτηση» της διαδικασίας των μετατάξεων από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία προς άλλες υπηρεσίες του Νοσοκομείου, καταγγέλλουν τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, τα μέλη της παράταξης «Ενωτική Κίνηση» Φούλη Τσιώμου και Λεωνίδας Αναστασίου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση –καταγγελία αναφέρουν:

«Την Παρασκευή 11-6-2021 πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των Εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας.

Ολοκληρώνεται έτσι και η διακοσμητική παρουσία στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων κ. Μηνδρινού ο οποίος όχι μόνο δεν άλλαξε τίποτα από όσα υποσχόταν στη λειτουργία του Υπηρεσιακού (αποτελεσματικότητα, ταχύτητα αποφάσεων, αξιοκρατία) αλλά φρόντισε λίγο πριν το τέλος της θητείας του με την ψήφο του να ναρκοθετήσει την διαδικασία των μετατάξεων από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία προς  άλλες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα χωρίς να αντιλαμβάνεται τον διττό ρόλο του ως προέδρου συλλόγου και μέλους του Υπηρεσιακού, ψήφισε «ελαφρά τη καρδία «μετάταξη συναδέλφων της Νοσηλευτικής στην Διοικητική Υπηρεσία με μεταφορά των θέσεών τους.

Αυτό που δεν τόλμησε επί δεκάδες χρόνια να το κάνει κανείς σοβαρός συνδικαλιστής, και ειδικά Πρόεδρος Συλλόγου το έκανε ο κ. Μηνδρινός ανοίγοντας (πραγματικά την κερκόπορτα της αποδυνάμωσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας).

Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν αντιλήφθηκε το πραγματικό κόστος μιας απόφασής του.

Αλήθεια με ποιο ηθικό ανάστημα αν παραμείνει μέλος του Υπηρεσιακού θα μπορέσει αυτός ή κάποιο μέλος της παράταξής του να αρνηθεί αντίστοιχο αίτημα άλλης συναδέλφου;

Πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι όταν ξαναμιλήσει για μεγάλες ελλείψεις της Νοσηλευτικής υπηρεσίας και έχουν μαθευτεί ευρύτερα οι τραγικές επιλογές του για μετατάξεις νοσηλευτικού προσωπικού στη διοικητική Υπηρεσία και μάλιστα με μεταφορά θέσεως;

Πως γίνεται να μην έχει αντιληφθεί επί 3+1χρόνια πρόεδρος ότι η πάγια θέση του συλλόγου είναι ότι δεν συναινούμε ποτέ σε μεταφορά θέσεων της νοσηλευτικής και κάθε τέτοια μετάταξη θα πρέπει να γίνεται είτε σε κενή θέση είτε σε προσωποπαγή θέση ή με αναμόρφωση του οργανισμού λειτουργίας.

Γιατί ενώ υπήρχε η απαραίτητη πλειοψηφία από τα υπηρεσιακά στελέχη για να περάσει το θέμα έπρεπε να ψηφίσει και ο ίδιος ΝΑΙ;

Ήταν η μέθη του παραγοντίσκου που νομίζει ότι είναι ή έδινε εξετάσεις σε κάποιους;

Αν αντιλαμβάνονταν το μέγεθος του λάθους του θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί από μέλος του Υπηρεσιακού και να μην είναι ξανά υποψήφιος. Επειδή όμως τον γνωρίζουμε καλά και δεν αισιοδοξούμε για κάτι τέτοιο ,καλούμε τους συναδέλφους να αποδοκιμάσουν με την ψήφο τους τον κ. Μηνδρινό αλλά και αυτούς που ανέχονται και στηρίζουν τις ολέθριες αποφάσεις του».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=