Στο επίκεντρο η δημιουργία ναυστάθμου και η ενίσχυση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-07, 14:36:47
Στο επίκεντρο η δημιουργία ναυστάθμου και η ενίσχυση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

 

Συνάντηση με τους βουλευτές Μαγνησίας της Ν. Δημοκρατίας, Χρήστο Μπουκώρο, Αθανάσιο Λιούπη και Κωνσταντίνο Μαραβέγια είχαν προχθές, Σάββατο, ο πρόεδρος της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου, Ελευθέριος Κακκάβας, ο γενικός γραμματέας, Συμεών Αθανασιάδης και ο ταμίας Χρήστος Κόμναρης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο, στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της μετάδοσης του κορονοϊού, σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα.

Τα μέλη του σωματείου ζήτησαν ενημέρωση για τη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αμυνας, κ. Αντώνη Οικονόμου σχετικά με το θέμα της δημιουργία ναυστάθμου στην περιοχή της Μαγνησίας.

Οι τρεις βουλευτές εξήγησαν στους εκπροσώπους των στρατιωτικών ότι διερευνώνται όλα τα πιθανά σενάρια που αφορούν είτε στο λιμάνι του Βόλου είτε στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού. Παράλληλα υπογραμμίστηκε για ακόμη μία φορά η βούληση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για ενίσχυση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που διαχρονικά απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως το θέμα της επιπλέον αμοιβής για τις νυχτερινές υπηρεσίες και το θέμα της στέγασης, ιδιαίτερα των υπερπολυτεκνικών οικογενειών που βρίσκονται εκ περιτροπής σε αναζήτηση στέγης, καθώς δεν καλύπτονται από τα Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών (ΣΟΑ). Στο πλαίσιο αυτό, τέθηκε επί τάπητος η ιδέα των ΣΔΙΤ, ως λύση για τη δημιουργία υποδομών στέγασης των συγκεκριμένων οικογενειών.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=