ΤΟΠΙΚΑ

Μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων

μεταπτυχιακό-στη-διοίκηση-επιχειρήσ-563213

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ευέλικτες Μέθοδοι Διοίκησης» για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.
Αντικείμενο του μεταπτυχιακού είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση επιστημόνων σε σύγχρονες και ευέλικτες μεθόδους διοίκησης επιχειρήσεων, οργανισμών και έργων. Η ελάχιστη διάρκεια σπουδών είναι τρία εξάμηνα και τα δίδακτρα ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 3.000 €.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://forms.gle/oJuDmgy7hSPDosmo7 που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για τις σπουδές από τη Γραμματεία του ΠΜΣ, τηλ: 2410.684708, e-mail: [email protected].

H υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται σε δύο περιόδους. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων της πρώτης περιόδου είναι έως την 18η Ιουνίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου