Μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-07, 14:11:02
Μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ευέλικτες Μέθοδοι Διοίκησης» για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.
Αντικείμενο του μεταπτυχιακού είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση επιστημόνων σε σύγχρονες και ευέλικτες μεθόδους διοίκησης επιχειρήσεων, οργανισμών και έργων. Η ελάχιστη διάρκεια σπουδών είναι τρία εξάμηνα και τα δίδακτρα ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 3.000 €.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://forms.gle/oJuDmgy7hSPDosmo7 που θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για τις σπουδές από τη Γραμματεία του ΠΜΣ, τηλ: 2410.684708, e-mail: msc-agile@uth.gr.

H υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται σε δύο περιόδους. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων της πρώτης περιόδου είναι έως την 18η Ιουνίου.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=