ΤΟΠΙΚΑ

Στον Εισαγγελέα Βόλου ο Κάμελ για τη νέα επίθεση σε νεαρή γυναίκα

στον-εισαγγελέα-βόλου-ο-κάμελ-για-τη-νέ-563552

Και νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Κάμελ και παρά λίγο θύμα μία 36χρονη η οποία κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα. Ο γνωστός 38χρονος Βολιώτης που συνηθίζει να περιφέρεται στους δρόμους με ένα μπουκάλι γεμάτο βενζίνη, δηλώνει άστεγος και χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, «ξαναχτύπησε» το Σάββατο το απόγευμα.

Βρισκόταν σε πάρκο του Βόλου όταν επιτέθηκε σε βάρος μίας 36χρονης γυναίκας, η οποία έκανε τη βόλτα της ανυποψίαστη. Αρχισε να κάνει χειρονομίες απειλώντας την και κουνώντας ένα μπουκάλι με βενζίνη.

Η 36χρονη τρομοκρατημένη το έβαλε στα πόδια και κατάφερε να απομακρυνθεί πριν συμβεί κάτι. Κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και άμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 38χρονο για μία ακόμη φορά.

Ο Κάμελ κρατείται και σήμερα θα οδηγηθεί εκ νέου στον Εισαγγελέα. Ο 38χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, τόσο με απόπειρες αυτοκτονίας όσο και με συνεχείς επιθέσεις εναντίον νεαρών γυναικών, τις οποίες «λούζει» με βενζίνη.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 40 ημερών, όμως όταν αποφυλακίστηκε, μέσα στον Ιανουάριο, επιτέθηκε εκ νέου σε μία γυναίκα. Ο ίδιος, μιλώντας τότε, στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια, για στήριγμα, όταν θα κατάφερνε να κυκλοφορούσε ελεύθερος και πάλι. Η Ψυχιατρική Κλινική του Αχιλλοπούλειου έχει κρίνει ότι δεν χρήζει περιορισμού και ότι έχει επίγνωση των πράξεών του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου