Πανέτοιμη η Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας για την ομαλή πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-07, 12:36:12
Πανέτοιμη η Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας για την ομαλή πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ανακοινώνεται –με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων την επόμενη Δευτέρα- ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί το κύρος, η αξιοπιστία και το αδιάβλητο των εξετάσεων σε όλα τα εξεταστικά κέντρα του νομού.

Ωστόσο, όπως δηλώνει ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Χαράλαμπος Σταχτέας, η συγκεκριμένη περίοδος συνοδεύεται από αυξημένο άγχος για γονείς και υποψήφιους. Γι’ αυτό, με μέριμνα της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας, δημιουργήθηκε μία γραμμή επικοινωνίας με σκοπό να παρασχεθεί βοήθεια στους υποψηφίους ώστε να διαχειριστούν 
αποτελεσματικά το άγχος των εξετάσεων, αλλά να ενισχυθεί και η 
οικογένεια με τρόπο που θα μειώνει την ψυχολογική επιβάρυνση των 
υποψηφίων. Αυτή η γραμμή λειτουργεί από 8:00π.μ. έως 20:00μ.μ., κάθε ημέρα, στο τηλέφωνο 2421020818 και στο email: mail@kesy.mag.sch.gr.

Στις φετινές εξετάσεις θα λάβουν μέρος συνολικά 1.945 άτομα, 1.443 υποψήφιοι ΓΕΛ (εκ των οποίων 17 προφορικά εξεταζόμενοι) και 501 υποψήφιοι ΕΠΑΛ (εκ των οποίων 28 προφορικά εξεταζόμενοι). Oι προφορικά εξεταζόμενοι των ΓΕΛ, θα εξεταστούν στο εξεταστικό κέντρο που λειτουργεί στο χώρο του Βαθμολογικού Κέντρου Βόλου, το οποίο εδρεύει στις εγκαταστάσεις του 9ου Γυμνασίου Βόλου, ενώ οι προφορικά εξεταζόμενοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=