ΤΟΠΙΚΑ

Σοβαρό τροχαίο στο κέντρο του Βόλου

σοβαρό-τροχαίο-στο-κέντρο-του-βόλου-564894

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην Κ. Καρτάλη με Γαλλίας, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή

Ο εκκωφαντικός θόρυβος της σύγκρουσης οχημάτων σήκωσε στο πόδι προχθές Παρασκευή αργά το βράδυ περιοίκους στην οδό Κ. Καρτάλη. Αντρας τραυματισμένος να βαριανασαίνει πεσμένος στο πεζοδρόμιο, γυναίκα σε κατάσταση σοκ να καλεί σε βοήθεια και δύο οχήματα, που είχαν συγκρουστεί μεταξύ τους, ήταν οι εικόνες που αντίκρισαν, όταν από τον ήχο της σύγκρουσης πετάχτηκαν στα μπαλκόνια και στη συνέχεια βγήκαν στον δρόμο να δουν τι συνέβη.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη και Γαλλίας, περίπου στις 11 το βράδυ προχθές Παρασκευή. ΙΧΕ αυτοκίνητο με οδηγό γυναίκα και μοτοσικλέτα με οδηγό άντρα συγκρούστηκαν σε συνθήκες που διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο πεζοδρόμιο μέχρι στο σημείο να καταφθάσει πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

Η κίνηση σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της πόλης «πάγωσε». Οδηγοί σταμάτησαν και κατέβηκαν από τα οχήματά τους για να δουν τι συνέβη και να προσφέρουν βοήθεια. Περίοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν τόσο τον άτυχο δικυκλιστή, που τραυματίστηκε, όσο και την οδηγό του αυτοκινήτου, που είχε υποστεί σοκ. Αλλοι προσπαθούσαν να μετακινήσουν από τη μέση του οδοστρώματος το δίκυκλο για να διεξάγεται η κυκλοφορία.

Επί τόπου έσπευσε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που διακόμισε τον τραυματισμένο οδηγό στο Νοσοκομείο, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου