ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ανοιξε τις πύλες του το Skiathos Palace

ανοιξε-τις-πύλες-του-το-skiathos-palace-565861

Με τον καθιερωμένο αγιασμό υποδέχεται τη νέα σεζόν το εμβληματικό ξενοδοχείο της Σκιάθου

Σημείο αναφοράς για τον τουρισμό της Σκιάθου το πολυβραβευμένο ξενοδοχείο Skiathos Palace, που άνοιξε προχθές τις πύλες του, για να υποδεχθεί τη φετινή σεζόν.

Με πλήθος αγαπημένων προσώπων τελέστηκε ο αγιασμός, προχθές το μεσημέρι στο Skiathos Palace, μια ημέρα πριν το επίσημο άνοιγμα για τους επισκέπτες της Σκιάθου. Το «παρών» στον αγιασμό για την έναρξη της σεζόν έδωσε, όπως κάθε χρόνο, σύσσωμη η οικογένεια Δερβένη με τα τρία αδέρφια, τον Αρη, τον Πέτρο και τον Βασίλη Δερβένη, να δέχονται εγκάρδιες ευχές από τους παρευρισκόμενους, για υγεία, δύναμη και καλή τουριστική σεζόν.

Στον καθιερωμένο αγιασμό του Skiathos Palace, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι προσκεκλημένοι προέρχονταν από όλους τους χώρους της πολιτικής σκηνής και όλες τις παρατάξεις της αυτοδιοίκησης. Για ακόμη μια φορά έγινε αισθητό πως το Skiathos Palace, δηλαδή τα αδέρφια Δερβένη, λειτουργούν ενωτικά για το κοινό καλό του νησιού, της Σκιάθου.

Το Skiathos Palace αποτελεί τον κόμβο του τουριστικού και οικονομικού προφίλ της Σκιάθου, καθώς είναι η μεγαλύτερη πεντάστερη ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή της Μαγνησίας και κάθε καλοκαίρι όλοι περιμένουν την πορεία των κρατήσεων του εμβληματικού ξενοδοχείου, το οποίο θεωρείται βαρόμετρο, για να βάλουν την κατακλείδα στην επιτυχία της τουριστικής σεζόν.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο Αρης Δερβένης υπογράμμισε ότι «το μεγάλο στοίχημα της φετινής σεζόν είναι πότε θα έρθουν οι Αγγλοι τουρίστες. Περιμένουμε τις πτήσεις και σίγουρα η σεζόν θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Με αυτό το σύνθημα προχωράμε, παρ’ ότι είναι δύσκολη η χρονιά».

Το εμβληματικό ξενοδοχείο υιοθετεί οικολογικές πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον, προσφέροντας άνεση, πολυτέλεια και ασφάλεια στους επισκέπτες του νησιού, με την φροντίδα των αδελφών Δερβένη και των συνεργατών τους. Τα ενθουσιώδη σχόλια όσων καταλύουν στο πολυτελές ξενοδοχείο, στη διάρκεια των διακοπών τους, έχουν κατατάξει το Skiathos Palace ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, αποδεικνύοντας ότι η ποιότητα αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τον τουρίστα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου