Εκπαιδευτικός στη Μαγνησία μένει μέσα στο νηπιαγωγείο!

Τελευταία ενημέρωση: 2021-05-21, 12:22:18
Εκπαιδευτικός στη Μαγνησία μένει μέσα στο νηπιαγωγείο!

Φέρεται να ξενοίκιασε το διαμέρισμα, στο οποίο διέμενε μέχρι τον Οκτώβριο, και στην καραντίνα να εγκαταστάθηκε στη σχολική μονάδα, που διδάσκει

 

Λένε ότι το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των εκπαιδευτικών. Μόνο που στην περίπτωση νηπιαγωγού στη Μαγνησία η σχολική μονάδα, στην οποία διδάσκει, φαίνεται ότι είναι το μοναδικό σπίτι της. Η νηπιαγωγός, που μάλιστα προΐσταται της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας, φέρεται να διαμένει μόνιμα στο σχολικό κτίριο, χώρο του οποίου χρησιμοποιεί σαν κατοικία, μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εκπαιδευτικό από περιοχή εκτός Μαγνησίας, η οποία υπηρετεί ως προϊσταμένη σε νηπιαγωγείο του νομού. Πηγές αναφέρουν ότι μέχρι και τον περασμένο Οκτώβριο νοίκιαζε διαμέρισμα στον Βόλο, στην καραντίνα, όμως, φέρεται να αποφάσισε να… μετακομίσει σε χώρο μέσα στο σχολείο, που δεν χρησιμοποιείται για μαθήματα, αλλά εξυπηρετεί ανάγκες ως βοηθητικός.

Πρόκειται για υπόγειο χώρο, κάτω από τις αίθουσες διδασκαλίας, όπου,όπως καταγγέλλουν καλά ενημερωμένες πηγές, έχουν μεταφερθεί έπιπλα για να εξυπηρετούν τη διαμονή της νηπιαγωγού.

Τους τελευταίους μήνες η εκπαιδευτικός με το πέρας των μαθημάτων παραμένει στο σχολείο, που φαίνεται να έχει μετατρέψει σε σπίτι της. Στη μικρή κοινωνία, όπου λειτουργεί το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο, το θέμα απασχολεί κατοίκους αλλά και τους γονείς των μαθητών που φοιτούν στη σχολική μονάδα. Η ύπαρξη κουζίνας στο σχολείο φαίνεται να εξυπηρετεί τις ανάγκες διαβίωσης.

Για το «περίεργο», όπως χαρακτηρίζεται, συμβάν μάλιστα έχει γίνει καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες. Σύμφωνα με την καταγγελία «τον τελευταίο χρόνο, από το άνοιγμα των σχολείων τον Σεπτέμβριο, η νηπιαγωγός μένει μέσα στο κτίριο. Στο υπόγειο του νηπιαγωγείου έχει μεταφέρει έπιπλα και έχει μετατρέψει τον χώρο και μένει συνεχώς εκεί. Βάζει το κλειδί πίσω από την πόρτα για να μην μπει κάποιος άλλος και ζει στο νηπιαγωγείο συνεχώς. Σπίτι δεν νοικιάζει. Ολοι το ξέρουν και απορούν με την κατάσταση. Θα αναλάβει κανείς να διερευνήσει αυτά που συμβαίνουν;».

Στην καταγγελία τίθεται ζήτημα επιπλέον εξόδων ηλεκτρισμού, ύδρευσης και θέρμανσης. Οπως αναφέρουν εκπαιδευτικοί κύκλοι, «οι χώροι των σχολείων δεν είναι χώροι κατοικίας». «Στην Ανάβρα, όπου εξασφαλιζόταν με μέριμνα της κοινότητας στέγη για εκπαιδευτικούς, ο χώρος βρισκόταν σε άλλο κτίριο κι όχι μέσα στο σχολείο», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Η ίδια φέρεται να αρνείται ότι ζει στη σχολική μονάδα. Ωστόσο, τα σχόλια «δίνουν και παίρνουν» στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου η περίεργη κατάσταση έχει γίνει κοινό μυστικό.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=