ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Προσλήψεις συμβασιούχων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

προσλήψεις-συμβασιούχων-στον-δήμο-ρή-591995

Τις προσλήψεις δύο ατόμων, χειριστή μηχανημάτων (γκρέιντερ) και χειριστή μηχανημάτων (εκσκαφέα – φορτωτή) με οκτάμηνη σύμβαση ανακοίνωσε ο δήμος Ρήγα Φεραίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected], είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στη διεύθυνση: Δήμος Ρήγα Φεραίου, Πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 66, Τ.Κ. 37500, Βελεστίνο Ν. Μαγνησίας, υπόψη Κωνσταντινιάς Μπομπότη ή Βασιλικής Τζουβαράκου (τηλ. επικοινωνίας: 2425350222).

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ρήγα Φεραίου και στο δικτυακό τόπο αυτού (www.rigas-feraios.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Το τηλέφωνο που μπορούν να καλούν οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες είναι το 2425350222.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου