ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος για τον θάνατο του Μιχ. Τριανταφυλλίδη από κορονοϊό

θρήνος-για-τον-θάνατο-του-μιχ-τριανταφ-597668

Σοκ στον Βόλο έχει προκαλέσει το άγγελμα του θανάτου του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, σε ηλικία 58 χρονών, από επιπλοκές που του προκάλεσε ο κορονοϊός.

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ήταν τραπεζοϋπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα στον Βόλο. Υπηρέτησε ως διευθυντής στο κεντρικό υποκατάστημα της οδού Ηπείρου, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε πάρει προαγωγή στην περιφερειακή διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα.

Προσβλήθηκε από κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Οι επιπλοκές που προκάλεσε ο φονικός ιός στον οργανισμό του απέβησαν μοιραίες για τη ζωή του. Αφησε την τελευταία του πνοή χθες, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν.

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης είχε διατελέσει για δύο θητείες μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου με την παράταξη της ΔΑΣ- ΠΑΜΕ.

Ήταν ιδιαίτερα μορφωμένος, με οξύνοια πνεύματος, δυναμικός και μαχητής για τα δίκαια των εργαζομένων. Έχαιρε της εκτίμησης όλων των συνδικαλιστικών παρατάξεων.

Ανακοίνωση του ΚΚΕ
Η Τ.Ε. Μαγνησίας σ’ ανακοίνωσή της επισημαίνει: « Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Δίπλα στο ΚΚΕ από μικρή ηλικία, υπήρξε για πολλά χρόνια συνδικαλιστής στην Εθνική Τράπεζα και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Βόλου, από τα βασικά συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΜΕ στην περιοχή μας.
Τις δύσκολες αυτές ώρες εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ψήφισμα από το Εργατικό Κέντρο

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, με αφορμή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, συνδικαλιστή στον κλάδο των τραπεζοϋπαλλήλων και διατελέσαν μέλος στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου (αντιπρόεδρος), ομόφωνα αποφάσισε να εκδώσει ψήφισμα στο οποίο εκφράζει τη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου