Βανδάλισαν πυροφυλάκιο στην Κουκουράβα

Τελευταία ενημέρωση: 2021-05-13, 11:15:39
Αποκαρδιωτική η εικόνα του πυροφυλάκιου μετά τους βανδαλισμούς
Βανδάλισαν πυροφυλάκιο στην Κουκουράβα

Απογοήτευση προκαλεί η εικόνα, που αντίκρισαν εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν στο πυροφυλάκιο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, που βρίσκεται στον λόφο της Ανωμαλιάς, με συνθήματα και σπρέι από χέρια αγνώστων να συνθέτουν αποκαρδιωτική εικόνα.

Εργο εθελοντισμού το πυροφυλάκιο, που βρίσκεται στον δρόμο προς Κουκουράβα, προσφέροντας πανοραμική θέα στους επισκέπτες και διαρκή εικόνα της περιοχής, για την έγκαιρη αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης.

Με την αντιπυρική περίοδο να έχει ξεκινήσει την 1η Μαΐου, εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας επισκέφτηκαν προχθές τον χώρο και βρέθηκαν μπροστά σε αποκαρδιωτικό θέαμα.

«Πριν από έναν χρόνο κατασκευάσαμε το πυροφυλάκιο, τοποθετώντας το στο συγκεκριμένο σημείο. Αρχικά οι επισκέπτες το αντιμετώπιζαν με σεβασμό, αλλά στη συνέχεια διαπιστώσαμε φαινόμενα βανδαλισμού, που εντάθηκαν σταδιακά» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Βασίλης Ηλιόπουλος, εκφράζοντας την λύπη του για την αδιαφορία με την οποία ορισμένοι αντιμετωπίζουν τις προσπάθειες που έχουν ως αποδέκτες το κοινωνικό σύνολο.

Οπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook και ο Βασίλης Ηλιόπουλος, είναι άξιο απορίας πώς κάποιοι που επισκέπτονται και απολαμβάνουν τη θέα και την ομορφιά του πυροφυλακίου στην Κουκουράβα, έχουν μαζί τους χρώματα για να καταστρέφουν τον χώρο.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=