Κάμερες σε τέσσερα σημεία στο οδικό δίκτυο Νοτίου Πηλίου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-05-12, 20:25:45
Οδικό τμήμα ΕΟ Βόλου – Νεοχωρίου στην περιοχή του οικισμού «Μαλάκι» όπου προτείνεται να μπει μία από τις τέσσερις κάμερες
 Κάμερες σε τέσσερα σημεία στο οδικό δίκτυο Νοτίου Πηλίου

Την τοποθέτηση καμερών (ραντάρ) καταγραφής υψηλών ταχυτήτων σε τέσσερα σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου Νοτίου Πηλίου, ζητά ο δήμαρχος Μιχάλης Μιτζικός με επίσημο έγγραφό του προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας,

«Η οδική ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου Νοτίου Πηλίου αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Κάθε μέρα αναπτύσσονται μη επιτρεπόμενες υψηλές ταχύτητες και σημειώνονται παράνομες προσπεράσεις οχημάτων. Εξαιτίας των πολλών ατυχημάτων και δυστυχημάτων που έχουν προκληθεί στην περιοχή, η Δημοτική Αρχή αιτείται την τοποθέτηση «Καμερών (ραντάρ) Καταγραφής Υψηλών Ταχυτήτων» στα επικίνδυνα οδικά τμήματα του δήμου μας», αναφέρει στο έγγραφό του ο κ. Μιτζικός.

Συγκεκριμένα προτείνεται η τοποθέτηση καμερών στα τμήματα της τριτεύουσας Εθνικής Οδού Βόλου – Νεοχωρίου, τα οποία διατρέχουν τους οικισμούς «Μαλάκι», «Κάτω Γατζέα», «Καλά Νερά» και «Κορώπη» με γνώμονα την βελτίωση της οδικής ασφάλειας. «Η επιλογή των θέσεων σπροέκυψε με βάση τη συχνότητα πρόκλησης ατυχημάτων στις συγκεκριμένες θέσεις αλλά και από το γεγονός ότι πρόκειται για κατοικημένες περιοχές», εξηγεί ο κ. Μιτζικός.

«Κατανοώντας την επιτακτική ανάγκη για ρύθμιση των υψηλών ταχυτήτων για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας των χρηστών του οδικού δικτύου αλλά και των κατοίκων του Δήμου Νοτίου Πηλίου, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την τοποθέτηση καμερών στα προτεινόμενα τμήματα», καταλήγει ο κ. Μιτζικός.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
4
=