ΤΟΠΙΚΑ

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα την επαγγελματική ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

διαδικτυακή-εκδήλωση-με-θέμα-την-επαγ-599029

Το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας διοργανώνει online εκδήλωση με τίτλο «Επαγγελματική ένταξη κοινωνικά ευάλωτων ομάδων στο πλαίσιο της Κ.Αλ.Ο» σε συνεργασία με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βόλου, το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Νέας Ιωνίας Βόλου και την Αντιδημαρχία Εκπαίδευσης και Πολιτισμού Δήμου Βόλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω ZOOM τη Δευτέρα 17 Μαΐου στις 19:00.

Για να λάβουν μέρος οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://forms.gle/zQ6Cjd2AKviiJkXh7 και θα λάβουν το link του ZOOM.

Σε αυτήν την online εκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τα συνεταιριστικά σχήματα που έχουν δημιουργηθεί από άτομα με αναπηρία και διεκδικούν ισότιμες ευκαιρίες απασχόλησης, στην πορεία προς την αρμονική κοινωνική ένταξη.

Η ατζέντα της διαδικτυακής εκδήλωσης έχει ως εξής: 19.00 – 19.20 θα αναπτυχθεί το θέμα «Η Κ. Αλ. Ο: Ενας τρόπος για την επαγγελματική ένταξη ατόμων με αναπηρία – Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας».

Στις 19.20 – 19.40 σειρά έχει η παρουσίαση Κοιν. Σ. Επ. «The Power of a Flower», στις 19.40 – 20.00 ακολουθεί η παρουσίαση της Κοιν. Σ. Επ. «3S -School Synergy Snacks. Στις 20.00 – 20.30 θα αναπτυχθεί το θεσμικό πλαίσιο Κοιν. Σ. Επ. Ενταξης – Κέντρο Στήριξης Κ. Αλ. Ο. Μαγνησίας και 20.30 – 21.00 θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Κέντρα Στήριξης της Κ.ΑΛ.Ο.». Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ενωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014- 2020».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου