ΤΟΠΙΚΑ

Αχιλλοπούλειο: Διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ, 68 νοσηλευόμενοι με κορoνοϊό

αχιλλοπούλειο-διασωληνώσεις-εκτός-μ-600019

Μπορεί μετά από τρεις εβδομάδες, χθες , Tρίτη, για πρώτη φορά να καταγράφηκε μερική αποσυμφόρηση των κλινικών covid, αφού δόθηκαν εννιά εξιτήρια και έγινε μόνο μία νέα εισαγωγή ασθενή, οι γιατροί όμως δεν πανηγυρίζουν.

Αφενός τα περιστατικά που έχουν να διαχειριστούν είναι στην πλειονότητά τους σοβαρά, αφετέρου εκτός από τη ΜΕΘ κορονοϊού, που είναι κατειλημμένη από ασθενείς, οι γιατροί αναγκάστηκαν να διασωληνώσουν άλλους δύο ασθενείς εκτός ΜΕΘ, στους θαλάμους αρνητικής πίεσης, προσδοκώντας ότι θα σταθεροποιηθεί η κατάστασή τους και δεν θα χρειαστεί να διακομιστούν σε ΜΕΘ άλλου Νοσοκομείου.

Πρόκειται για 73χρονο και 75χρονη, ενώ στη ΜΕΘ νοσηλεύονται μεταξύ άλλων 37χρονος, 46χρονη και τρεις ασθενείς από 60 έως 63 ετών.

Στην εφημερία της Τρίτης, δηλαδή από τις 8 το πρωί της Τρίτης, έως τις 8 το πρωί της Τετάρτης έγιναν πέντε νέες εισαγωγές ασθενών και δόθηκαν τρία εξιτήρια σε ασθενείς που ανέρρωσαν από τον κορονοϊό και τα προβλήματα υγείας που τους δημιούργησε η νέα νόσος.

Συνολικά νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο 68 ασθενείς.

Επίσης για δεύτερη μέρα δεν καταγράφηκε απώλεια ασθενούς.

Οι νεκροί από κορονοϊό ανέρχονται σε 246 από τις 19 Οκτωβρίου στο Αχιλλοπούλειο, ενώ άλλα οκτώ άτομα πέθαναν σπίτια τους ή σε άλλα Νοσοκομεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου